Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny zdemolovaly Nové Hodějovice na jejich hřišti 11 brankami


Branky


14. M. Jáchym (p.) , 37. M. Bárek - 2. J. Fabián , 12. J. Fabián , 18. J. Fabián , 41. J. Gažák , 45. J. Macák , 48. J. Petr , 53. D. Brůha , 62. J. Macák , 63. J. Fabián , 77. J. Petr , 87. J. Gažák
0

V Nových Hodějovicích bylo k vidění 13 branek, ale z toho vůbec neměli radost domácí fanoušci, protože hned jedenáct branek skončilo v jejich síti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stihli za první půli nastřílet domácím pět branek

Nové Hodějovice přivítaly v sobotu Trhové Sviny B. Domácí minulé kolo prohráli na hřišti Včelné 4:1 a dál se pohybují na předposledním místě tabulky. To hosté vstoupili do jara opoznání lépe, když porazili Ledenice B doma 7:0. Jenomže v týdnu přišla studená sprcha z disciplinární komise, které kvůli neoprávněnému startu Jana Gažáka ml., zápas kontumovala ve prospěch Ledenic B. Ledenicím tak doslova spadly body do klína.

 

Zřejmě s o to větší motivací nastoupili hosté do zápasu v Nových Hodějovicích a ráz utkání určil hned samotný úvod zápasu. Trhové Sviny dokázaly využít zaváhání v domácí obraně a první střelou na branku otevřeli skóre, trefil se Fabián - 0:1. Dobrý vstup potvrdili i v následujícím průběhu, kdy lépe kombinovali, byli aktivnější a úspěšnější v osobních soubojích. A po deseti minutách už vedli o dva góly, když se znovu trefil Fabián - 0:2.

 

Zanedlouho dokázal domácí tým snížit, když se prosadil z pokutového kopu Jáchym - 1:2. Jenomže už o čtyři minut později se znovu dostal k míči hostující Fabián a zkompletoval hattrick - 1:3. Na tři branky stačilo trhosvinenskému forvardovi šestnáct minut. Domácí hráči však nesložili zbraně a před odchodem do kabin, díky Bárkovi, opět snížili na rozdíl jedné branky. 

 

Bohužel pro ně poslední slovo měli v prvním dějství hosté a to hned ve dvou případech. Nejprve se přímo z rohového kopu trefil na přední tyč Jan Gažák st. A v poslední minutě po chybě v rozehrávce a rychlém brejku zvýšil na 2:5 Macák.

Trhové Sviny přidaly ve druhé půli dalších šest branek

Ve druhém poločase se už domácí tým nezvedl. Definitivně ho srazila rychlá branka na 2:6, kterou vstřelil Jaroslav Petr a naopak v pohodě hrající hosté domácí přehrávali a přidali další branky. Za dalších pět minut se po brejku do rohozené domácí obrany prosadil David Brůha - 2:7. Podobně vypadala branka i z 62. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Macák

 

Hned o minutu později se přesně trefil z přímého kopu Fabián a svou čtvrtou brankou v zápase zvyšoval na 2:9. Střelecký účet hostí pak zaokrouhlil přesnou hlavičkou po rohovém kopu Jaroslav Petr. Tečku za hostující kanonádou pak udělal nejstarší hráč hostí Jan Gažák, který chytrým lobem překonal vyběhnutého brankáře Volfa - 2:11. Trhové Sviny tak na jaře nastřílely ve dvou zápasech 18 branek!



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Roman Šperňák (hráč): "Jak napovídá výsledek, hosté nám připravili velkou lekci. Od začátku zápasu, vyjma několika krátkých pasáží v prvním poločase, byli jasně lepším týmem. Lépe kombinovali, byli důraznější, silnější v osobních soubojích a úspěšní v zakončení. Nezbývá než jim pogratulovat k dobrému výkonu i výraznému výsledku."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Michal Marek (trenér): "Zápas se nám vydařil, byli jsme ve všem lepší než domácí tým a jasně ho přehrávali. Zakončení a proměňování akcí nám vycházelo. Obrana pod vedením Jaroslava Petra pracovala spolehlivě a nepouštěla soupeře do větších akcí. V útoku dokázal podržet míč a rozehrát Jarda Fabián. Sám dal čtyři banky a přidal další akce. Chtěl bych vyjádřit respekt soupeři, který zápas nezabalil vzhledem k výsledku utkání, snažil se hrát až do konce neuchýlil se k tvrdým zákrokům."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
P. Volf [-] - R. Šperňák [-] , J. Rajtr [-] , L. Kolář [-] , M. Straka [-] - M. Rudolf [-] , T. Carda [-] , M. Jáchym [-] , J. Fodora [-] - D. Lojka [-] , M. Bárek [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - L. Ebenhöh [-] , J. Fabián [-] , P. Randa [-] , T. Kápar [-] , J. Macák [-] , L. Valenta [-] , M. Němec [-] , J. Petr [-] , J. Valter [-] , J. Gažák [-]

ŽK: 61. J. Schaffelhofer - 31. J. Valter , 50. J. Petr .
Hráči zápasu: J. Petr , J. Fabián .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: AIBL Tomáš - SAIKO Oldřich (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.