4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 15:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si připsalo tři body s Pištínem, ale v závěru málem promrhalo tříbrankový náskok


Branky


25. O. Kaše (p.) , 27. J. Říha , 29. J. Holinka , 55. P. Klečka - 35. J. Čapek , 68. E. Kubeša , 80. E. Kubeša
0

Domácí hráči zadělali na tři body už v prvním poločase, kdy se v rozmezí mezi 25. a 29. minutou prosadili hned třikrát. Jenomže hosté v závěru druhé půle nesložili zbraně a dotáhli se na rozdíl jedné branky. Více však už nestihli a tak Lipí uhájilo v gólově bohatém zápase tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící čtyřminutovka Lipí, během čtyř minut se prosadili domácí střelci třikrát!

Do Lipí přijel tým Pištína, který se na jaře bodově trápí, když nevyhrál dosud jediný zápas. Domácí hráči jsou naopak v klidném středu tabulky a v případě vítězství se mohli dál držet v souboji o čtvrté místo, kde jsou v těsném bodovém odstupu od Žabovřesek a Dívčic.

 

Úvod utkání patřil hostujícímu celku, který byl aktivnějším mužstvem. Výsledkem ale bylo pouze několik rohových kopů, se kterými si obrana Lipí bez větších problémů poradila. Poté převzali iniciativu domácí hráči, kteří svou kombinační hrou dělali Pištínu velké problémy. Ve 25. minutě se do vápna dostal Zdeněk Jinek a jeho následný centr byl zblokován nedovoleně rukou. Rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop, ke kterému se postavil Ondřej Kaše a bezpečně proměnil – 1:0. Neuplynuly ani dvě minuty a Lipí vedlo již o dvě branky. Po standardní situaci se k balónu dostal Jiří Říha, jenž z otočky mířil přesně – 2:0.

 

Hosté byli v šoku a to nebylo vše. Za další dvě minuty si po další standardce našel balón nejrychleji Jiří Holinka a přesnou ranou do protipohybu nedal Marhounovi v brance Pištína šanci – 3:0. Pro týnskou posilu se jednalo vůbec o první branku v soutěžním utkání v dresu Lipí. Hosté se dočkali ve 35. minutě, kdy se prosadil po rohovém kopu Jindřich Čapek – 3:1. O osudu prvního poločasu tak rozhodla smrtící čtyřminutovka v rozmezí od 25. do 29. minuty, během které nasázeli domácí hráči tři branky!

Kubeša v závěru zdramatizoval vývoj utkání

Vstup do druhého poločasu se povedl domácím hráčům a po pár minutách přidali čtvrtou branku. V 55. minutě předvedl krásnou individuální akci Petr Klečka, na jehož nekompromisní ránu z rohu vápna na zadní tyč neměl Marhoun nárok – 4:1. V tu chvíli vše vypadalo na poklidný zbytek utkání, několik dalších šancí navíc domácí hráči neproměnili.

 

Avšak v 68. minutě hosté podnikli rychlý protiútok, na jehož konci stál Erik Kubeša a stejný hráč po naprosto totožné situaci snižoval v 80. minutě již pouze na jednobrankový rozdíl – 4:3. Ve zbývajících deseti minutách však hráči Lipí těsné vedení uhájili a po závěrečném hvizdu mohli slavit zisk tří bodů!

 

Zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Když v 55. minutě zvyšoval po brankách Ondřeje Kaše, Jiřího Říhy a Jiřího Holinky Petr Klečka již na 4:1 pro Lipíčko, vypadalo to na poklidnou záležitost. To jsme navíc ještě několik dalších tutovek neproměnili. Poté však Pištínu vyšly dva brejky a 10 minut před koncem to bylo již pouze o branku. Těsné vedení jsme naštěstí uhájili a tak bereme tři body!"

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Bohužel na tento zápas jsme se nesešli. Neměli jsme brankaře, dva kluci byli v Italii a jeden na hasičích. Přesto si myslím, že jsme byli domácím rovnocenným soupeřem a o výsledek se strachovali do poslední minuty."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

FC Praktic Pištín
J. Marhoun [-] - M. Kučera [-] , M. Vašek [-] , F. Bezpalec [-] - L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] , L. Hromádka [-] - J. Čapek [-] - T. Trávníček [-] , K. Kozák [-] , V. Šíma [-]

ŽK: 56. M. Svoboda , 67. J. Říha - 50. V. Šíma , 55. E. Kubeša .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BARVA Karel - STRÁDA Petr (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.