0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum nestačil na Bavorovice


Branky


28. T. Kučera , 45. R. Hanousek (p.) , 61. J. Hanousek , 86. R. Hanousek
0
Duel posledního s prvním jasně pro favorita
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Bavorovice

   Domácí Chlum jenž je beznadějně poslední byl jasným outsiderem v souboji s Bavorovicemi na opačném pólu tabulky. Někdy v páté minutě si sice dostal po rohu k hlavičce Hájek, ale nezamířil přesně. Hosté byli lepším týmem a snažili se dobývat obranný val domácích. To se Bavorovicím povedlo ve 28. minutě. Po centru kapitána Jiřího Hanouska skóroval Kučera, 0:1. Pár chvil před odchodem na poločasovou přestávku zahrávali hosté roh a sudí Votava postřehl ruku domácího hráče, kopala se tedy penalta. Důvěru dostal Radek Hanousek a proměnil, 0:2.

Další dva góly pro hosty

   Druhá půle se nesla v podobném duchu. Domácí se soustředili především na defenzivu a byť nějaké náznaky byly, do vyložené šance se nedostali. Bavorovice měly otěže zápasu ve svých rukou. Třetí gól přidali hosté po hodině hry. Po jednom z brejků se z něj mohl radovat Jiří Hanousek, 0:3. Výsledek utkání dostal definitivní podobu v 86. minutě  kdy se prosadil Radek Hanousek, který před tím zahodil několik slibných příležitostí, 0:4. Chlum se se soutěží rozloučí v Nové Vsi a pak ho čeká pád do okresu. Bavorovice doma hostí Suchdol. Při jakékoliv výhře se nemusí ohlížet na ostatní výsledky a se soutěží se rozloučí také, protože je čeká vytoužený postup do 1.A.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč domácí): Bojovali jsme, ale Bavorovice byly samozřejmě lepší. Ve 27. minutě jsme dostali první branku a pak opět naše klasika druhý gól do šatny. Soupeři chyběli hráči a také nic moc nepředvedl, ale hrál to co potřeboval. My byli zalezlí, snažili jsme se bránit a měli jsme také nějaké náznaky šancí. Hosté byli na balonu, a když potřebovali přidali.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Chtěli jsme potvrdit naše postavení v tabulce kdy je Chlum jasně poslední a byli jsme favoritem. Do zápasu jsme vstoupili jednoznačně lépe a dali branku skoro až po půl hodině. Ta nám ovšem přinesla klid na kopačky. Druhá půle se hrála více méně z povinnosti. Domácí se za celý zápas nedostali do vyložené příležitosti a my měli utkání pod kontrolou, bylo to jednoznačné utkání. Hrálo se v krásném areálu, i když už trochu starším. Skóre mohlo být i vyšší, protože jsme tři nebo čtyři další šance, které jsme nedali, hlavně Radek Hanousek jenž šel asi třikrát sám. Potvrdili jsme povinné vítězství, které jsme uhrát měli a čeká nás teď poslední zápas proti Suchdolu. Hráčem zápasu byl Koranda, kterému se dařilo unikat po straně a přidal i nějaké zajímavé centry.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Smetana [-] , J. Březina [-] , O. Novotný [-] , J. Hájek [-] , J. Flaška [-] , T. Bednář [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] , P. Tesař [-] , L. Řepa [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] (66. J. Nováček [-] ) - J. Kuchař [-] , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , T. Kučera [-] - R. Hanousek [-] - R. Hanzal [-] , M. Hurný [-]

ŽK: 20. T. Bednář , 45. J. Flaška - 64. F. Šafránek .
Hráči zápasu: T. Koranda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votava Pavel - ŠŤASTNÝ Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.