Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kaplice si smlsla na Dřítni


Branky


0
Kaplice znovu nadělovala
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

   V neděli odpoledne přivítali Kapličtí v dalším kole oblastní I. B třídy hosty z Dřítně. V podzimním duelu brali tři body Dříteňští, před vlastními fanoušky chtěli Spartakovci svému soupeři porážku oplatit. V minulém kole Dříteň doma porazila Chvalšiny 1:0 a Kapličtí vyhráli o dvě branky ve Frymburku. Přítomní diváci se gólu dočkali už po osmi minutách hry. Z pravé strany centroval Marek, hlavičku Lesňáka k levé tyči stačil Lébl vytěsnit, následně stihl zmenšit střelecký úhel dorážejícímu Štrbačkovi, ale akce pokračovala, Gondek z levé strany poslal balon zpět před branku a nepokrytý Jakub Řepa hlavou už Lébla překonal, 1:0. Vzápětí se na druhé straně dostával z levé strany do střelecké pozice Klimeš, pálil na bližší tyč, pozorný Říha míč vyrazil na rohový kop. Z něj hosté nezahrozili. S chutí hrající Spartakovci gólově udeřili v minutě dvanácté. Štrbačka na polovině hřiště rychle provedeným autovým vhazováním našel rozběhnutého Jakuba Lesňáka, který pláchl dříteňské obraně a střelou po zemi kolem brankáře zvýšil náskok domácích na 2:0. Za dalších sedm minut lovil hostující gólman Lébl míč ze své sítě již potřetí. Rohový kop z pravé strany zahrával František Marek, hlavičkující Josef Gondek měl kolem sebe neskutečně volného místa a pohodlně skóroval, 3:0. Hosté zahrozili až v polovině prvního dějství a to díky standardní situaci. Z přímého kopu střílel Werner, Říha jeho ránu pro jistotu vyboxoval. V 32. minutě rychlá kombinace Spartakovců, po souhře Micáka s Lesňákem se v šanci ocitl Janura, ale vytěžil pouze rohový kop. Po centru od rohového praporku sice napoprvé hostující zadáci míč odhlavičkovali, akce však pokračovala a po centru Hamiho z pravé strany skončila hlavička Řepy na tyčce. Ve čtyřicáté minutě mohl vedení Kaplice navýšit Lesňák, ze své příležitosti branku soupeře přestřelil. O chvíli později Štrbačka na pravé straně vysunul rozběhnutého Marka, ten stačil před vybíhajícím Léblem zakončit, míč však rozvlnil pouze boční síť.

Bůr ve druhé půli

   Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Kapličtí dál udávali tempo hry a kombinačními akcemi bavili nejenom přítomné diváky, ale i sami sebe. Na gól se ve druhé půli čekalo opět jen několik minut. Na konci pěkné akce byla narážečka mezi Tomášem Keblem a Jakubem Lesňákem a prvně jmenovaný v koncovce nezaváhal, 4:0. Vzápětí Micák narýsoval kolmici na nabíhajícího Gondeka, který se zleva dostal do šestnáctky, ale křížná přízemní rána se mezi tři tyče nevešla. Další stoprocentní příležitost měli fotbalisté Spartaku v 63. minutě střetnutí. Další pěkná kombinace mezi Janurou a Lesňákem, zcela sám před odkrytou brankou byl Jakub Řepa, ale nezacílil přesně, těsně minul. Další góly si domácí schovali až na závěrečnou čtvrthodinu střetnutí. V 77. minutě po přihrávce od Janury vyvezl míč středem Kuchař, posunul následně balon lépe postavenému Jakubu Lesňákovi, který obešel brankáře a střelou do odkryté brány završil pověstného bůra, 5:0. O čestný úspěch hostů se mohl postarat Roman Vo Son, pálil z dálky, táhlá tvrdá rána prolétla těsně nad břevnem. Góly ale padaly jen za záda jednoho brankáře. V 82. minutě si Patrik Micák vyměnil míč s Lesňákem, rázem byl díky tomu sám před brankářem a střelou k zadní tyči zvýšil už na 6:0. V 86. minutě gólman Říha překopl zkoprnělou dříteňskou obranu, Lesňák postupoval na branku, míč předložil nabíhajícímu Marku Urazilovi, který pohodlně skóroval do prázdné branky, 7:0.  Dvě minuty před koncem povedená kombinace Spartakovců, Štrbačka prostrčil míč Marku Urazilovi, střela po zemi k tyči znamenala vedení již 8:0. A to si Kapličtí ještě dovolili zahodit šanci, při které se tři hráči řítili zcela sami na brankáře, ale prvotní příležitost prováhali, a následná střela Lesňáka skončila na těle na čáře stojícího obránce. Díky zisku tří bodů se Kapličtí dostali při lepším celkovém skóre před českobudějovickou Novou Ves na třetí místo tabulky.  

 

   Autor: Libor Granec (FK Spartak Kaplice)



Ohlasy k zápasu



TJ Dříteň
Miroslav Vondra (trenér hosté): Soupeř byl jednoznačně lepší, ve všech disciplínách nás jasně přehrál. Výsledek 8:0 ostatně hovoří za všechno. Od nás to bude těžké, ale pochválit mohu O. Moudrého a Vo Sona.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - P. Micák [-] , V. Kuchař [-] , F. Marek [-] , M. Hami [-] (70. M. Urazil [-] ) , P. Janura [-] , J. Lesňák [-] , J. Řepa [-] (66. R. Daniel [-] ) , T. Kebl [-] , J. Gondek [-] (60. T. Růžička [-] ) , J. Štrbačka [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , T. Kovařík [-] (66. L. Koudelka [-] ) - M. Kovařík [-] - O. Moudrý [-] (75. P. Kolafa [-] ) , J. Klimeš [-] , M. Tupý [-] , M. Werner [-] , R. Vo Son [-] , J. Moudrý [-] (46. L. Pfeffer [-] ) , O. Šíma [-]

ŽK: 30. P. Micák - 38. T. Kovařík , 57. M. Werner , 74. O. Moudrý .
Hráči zápasu: R. Vo Son , O. Moudrý .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KLÍMA Denis, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.