Trhové Sviny získaly povinné tři body


Branky


0
Mladík Hruška dvěma góly rozhodl o porážce Loučovic
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí po čtvrthodině

   Trhové Sviny nastupovaly do zápasu jako favorit. Aby se vrátili zpět do čela tabulky velela jim povinnost zvítězit. A domácí si zatím od začátku šli. Už v 8. minutě se do zakončení dostal nejmladší hráč na hřišti Hruška a poradil si ke spokojenosti domácích fanoušků, 1:0. Po necelé čtvrt hodině to byl znovu Hruška kdo rozvlnil síť za Hüttnerovi zády, 2:0. Druhý gól domácí jakoby trochu ukolébal. Loučovice nebyly odevzdaným týmem a podařilo se jim nějaké šance si vypracovat. Ovšem k jejich smůle bez gólového vyjádření. Do šaten se tedy obě mužstva odebraly za stavu 2:0.

Bezgólová půle

   Do druhého poločasu nastoupili svinenští s chutí a s odhodláním přidat gólovou pojistku. Domácí ukazovali, že nejsou v na špici náhodně a měli herně navrch, ale mladíci v loučovické defenzivě si zejména nejlepšího střelce Kuraliho poctivě hlídali. Své přidal i gólman Hüttner a domácí tak i přes svou snahu náskok navýšit nedokázali. I hosté chtěli zápas alespoň zdramatizovat a nějaké šance a pološance přišly, ale Vrábek dokázal uhájit čisté konto. Trhové Sviny se tak o skóre vrátily do čela tabulky před Bavorovice. V příštím kole Spartak zavítá do Chvalšin, kterým se úvod jara vydařil. Loučovice na svém hřišti přivítají ledenický Slavoj.


Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Vzhledem k tomu, že naše obrana byla složená z dorostu a zkušeného středopolaře si myslím, že náš tým má budoucnost, otázkou je kdy to bude ? Sviny mají zkušený a dobrý tým a náš výkon proti prvnímu týmu je pro nás velkou motivací do dalších zápasů, čekají nás Ledenice a pokud doma kluci předvedou podobný výkon, máme výraznou šanci uspět. Hráčem zápasu volím Honzu Fejtka.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pravda Luboš - TRČKA Dominik, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.