5:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda doma přehrála Roudné


Branky


0

Dobrá Voda v minulém kole ztratila své vedení a posléze i tři body v Jindřichově Hradci, což chtěl určitě v domácím zápase odčinit a také, že se jí to podařilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích

O trochu aktivněji vstoupili do utkání hosté z Roudného, ale z první branky se přeci jen nakonec radovali domácí, když v 19. minutě poslal Granov parádní centr do vápna a Volf hlavou otevřel skóre, 1:0.

 

V následujících minutách první pětačtyřicetiminutovky si oba celky vytvořily několik slibných brankových příležitostí, z nichž největší byl k vidění na straně hostí, kteří však ani nadvakrát nedokázali z blízkosti překonat domácího brankáře Pauera. Ani na jedné straně se tak již v prvním poločase skóre neměnilo a Dobrá Voda si do šaten o poločasové přestávce odnášela těsné jednobrankové vedení.

Gólový závěr

Domácí chtěli své vedení, co nejdříve navýšit, což se jim také v 58. minutě druhé půle podařilo. Po rohovém kopu se míč dostal ke kopačkám Granova, ten zakončoval pohotově z otočky a s notnou dávkou štěstí se mu podařilo dvojitými jesličkami nejprve obránci a poté i brankáři rozesmutnit roudenské fotbalisty podruhé, 2:0.

 

V 66. minutě bylo s hosty znovu zle, tentokrát byl při svém úniku faulován domácí Remiáš a pískala se penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil tradiční exekutor v dobrovodském dresu Granov, při zakončení sice podklouzl, ale i přesto se míč zatřepetal v hostující síti potřetí, 3:0. Vše nasvědčovalo tomu, že domácí již budou v poklidu kontrolovat své pohodlné vedení, ale hosté se nadechli k odporu.

 

V 69. minutě napřáhl ke střele zpoza vápna roudenský Vodák a jeho utěšená rána skončila v šibenici, 3:1. Tento gól hosty znovu nabudil, ti se hnali do ofenzívy a rázem bylo drama na světě. V 80. minutě se o to svou trefou zasloužil Trejbal, 3:2. Domácí se naštěstí pro ně stačili ze dvou branek soupeře rychle oklepat a své tříbrankové vedení si vzali brzy zpět.

 

V 83. minutě po centru ze strany hřiště, pouštěl míč za sebe Novotný a Hostek uklízel do brány, 4:2. Tentýž hráč v 86. minutě zužitkoval přihrávku Granova a střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci, 5:2. V samotném závěru ještě korigoval na konečných 5:3 Trejbal.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Tomáš Bartoš (hráč): Chtěli jsme na svém hřišti určitě bodovat, když jsme v minulém kole ztratili tři body v Jindřichově Hradci. Do zápasu vstoupilo asi o malinko více aktivněji Roudné, ale jako první jsme se z gólu nakonec radovali my. Když už se zdálo, že si výsledek pohlídáme, tak dvakrát udeřili hosté a zápas zdramatizovali. Naštěstí pro nás se ale dvakrát trefil Hostek a všechny body zůstaly doma.




Sestavy



TJ Malše Roudné B
D. Havlíček [-] - M. Tibitanzl [-] (55. S. Kubeš [-] ) , V. Vacek [-] (63. F. Šantrůček [-] ) , J. Stegbauer [-] , A. Trejbal [-] , F. Vávra [-] , F. Řehák [-] (46. D. Zíka [-] ) , M. Lerch [-] , P. Turek [-] , M. Strapáč [-] (46. M. Vodák [-] ) , J. Vopelka [-]

ŽK: 67. F. Vávra , 78. P. Turek .
Hráči zápasu: A. Trejbal .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VÍTEK Miroslav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.