3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Katovice využily přesilovku a třemi góly otočily zápas s Rudolfovem


Branky


58. D. Zoubek , 63. M. Repa , 69. V. Uher - 8. R. Pouzar , 55. J. Novotný
0

Necelou hodinu zápasu to vypadalo, že tři body poputují na Rudolfov, když v 55. minutě zvyšoval na 2:0 Novotný. To už hráli hosté bez vyloučeného Baščevana, ale domácí dokázali třemi góly zápas otočit a v tabulce předskočili svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre určil přímý volný kop hostujícího Pouzara

Další vyrovnané střetnutí se v sobotu dalo očekávat v Katovicích, kam přijel Rudolfov. Oba týmy bojují o třetí příčku v soutěži a lepší výchozí pozici měli před začátkem zápasu hosté.

Do základní sestavy se domácím vrátil uzdravený Cibulka a postavil se na stopera vedle Hajduška. Blatský se posunul na levého obránce. Hosté přijeli kompletní včetně svého nejlepšího hráče a střelce Pouzara.

A byl to právě rudolfovský špílmachr, který již v 8. minutě otevřel skóre. Po faulu dostal Pouzar příležitost kopat z 20 metrů přímý kop a ani tentokrát se nemýlil a poslal hosty do vedení 0:1. O čtyři minuty mohlo být ještě hůře, ale střela Kovačičina po rychlém brejku skončila nad. Tyto okamžiky vyburcovaly domácí celek ke zvýšenému úsilí a začalo se hrát před hostující brankou. V 15. minutě trefil Uher po samostatném úniku tyč. Lépe se nevedlo v dalším úniku ani Požárkovi, kterého vychytal výborný Teringl. Ve 38.minutě hlavičkoval po Repově centru nad Uher. A když se ve 42. minutě po pěkné kombinační akci neprosadil ani Repa, jehož střelu Teringl vyrazil, šlo se do kabin za nejtěsnějšího vedení hostí..

Domácí využili oproti minulému týdnu početní výhodu a otočili z 0:2 na 3:2

Na začátku druhého poločasu byl hostím po druhé žluté vyloučen Baščevan. Hosty to však ze začátku nijak nepoznamenalo a v 55. dokonce své vedení zvýšili na 0:2, když se v hlavičkovém souboji po rohu prosadil jejich kapitán Novotný. Ačkoliv to v tu dobu s Katovicemi nevypadalo dobře, za patnáct minut to bylo zcela jinak.

Nejprve v 58. minutě uklidil po kombinaci Miklase s Repou míč k tyči Zoubek a snížil na 1:2. V 64. minutě se vydal na útočnou zteč stoper Hajdušek, z levého křídla našel ve vápně Uhera, jež předložil míč Repovi a ten umístěnou střelou k tyči srovnal na 2:2. Obrat ve skóre dokonal v 69. minutě Uher, jehož tečovaná střela skončila za zády bezmocného Teringla – 3:2.

Hosté ovšem nesložili zbraně a zejména ze standardních situací se snažili vyrovnat. Po jejich rohu v 71.minutě domácí dvakrát zachraňoval Hajdušek. Brankové příležitosti ale měli i domácí na druhé straně. V 75. minutě postupoval sám na Teringla Požárek, ale ani napodruhé na něj nevyzrál. V 85. minutě střela Požárka proletěla nad břevnem hostující branky. V 87. minutě postupovali tři katovičtí hráči na jediného obránce, ale nepřesná finální přihrávka je připravila o navýšení skóre. V 90. minutě to ještě zkoušel střelou Uher, ale ani on se neprosadil. Mrzet ho to nemusel, protože chvíli poté rozhodčí ukončil zápas, ve kterém si tři body připsaly Katovice.

 

Zdroj: webové stránky fotbal-katovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): "Zápas pro nás nezačal vůbec dobře. Už někdy po deseti minutách jsme kvůli prohrané hlavičce a špatnému postavení udělali faul kousek od vápna a Pouzi nezaváhal. Hlavně, že jsme si to v kabině zdůrazňovali, že ho k podobným situacím nesmíme pustit. Celý poločas jsme pak byli lepší, měli jsme asi 4 loženky. Ale Teringl chytal skvěle a v samostatných nájezdech proti němu neuspěli Uher ani Požárek. Druhý poločas začal druhou žlutou a vyloučením pro Slávu Baščevana, podle mě zcela zaslouženým a zároveň zbytečným, kdy mi nohou zabránil v rychlé rozehrávce faulu na půlce hřiště. Paradoxně ale znovu udeřili hosté - po skvěle kopnutém rohu se trefil hlavou kapitán Novotný. Pořád jsem ale věřil, že to můžeme zlomit, když budeme hrát po stranách a využijeme početní převahu. Po křídelních akcích pak padly všechny 3 naše góly. Trefili se krásně Zoubek a Repa k tyči a Uher s pomocí teče. Na všechny střely byl i Teringl krátký. Podobný obrat jsme na domácím hřišti ještě v KP nepředvedli. Jsem rád, že jsme to nezabalili a můžu na dvoutýdenní dovolenou odjet s čistým svědomím. Kluci teď musí beze mě zabojovat v Plané a doma s Hlubokou a doufám, že skončíme na bedně."

SK Rudolfov
Štěpán Prokeš (hráč): "Do Katovic jsme přijeli s pokorou pro přívětivý výsledek. Co říct, měli jsme zápas ve svých rukách, nicméně už je to ohraná písnička, kdy Rudolfov rád rozdává góly po individuálních chybách. Hrál se pohledný fotbal, divák se určitě nenudil pouze škoda, že jsme nedosáhli alespoň na bod. Určitě Katovice nevyhrály s přehledem, také měly štěstí, stejně jako my. "



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , J. Matas [-] (74. O. Koutský [-] ) - M. Repa [-] , D. Zoubek [-] , K. Cibulka [-] , J. Schánělec [-] , J. Miklas [-] - M. Požárek [-] , V. Uher [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] , Š. Prokeš [-] , Z. Kuna [-] - M. Kocina [-] (46. M. Pfleger [-] ) , J. Hrbáč [-] , R. Pouzar [-] , J. Kovačič [-] - V. Baščevan [-] , L. Janák [-] (72. V. Dvořák [-] )

ŽK: 7. J. Matas , 67. M. Požárek - 2. V. Baščevan , 27. R. Pouzar , 85. J. Hrbáč . ČK: 49. V. Baščevan .
Hráči zápasu: L. Blatský , D. Zoubek , J. Miklas .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Hanes Tomáš - MACH Jan, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.