Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecký Černoch se blýskl hattrickem, Ševětín opět inkasoval půltucet branek


Branky


0

Ševětín v závěru soutěže dostal další příděl. Tentokrát ho šesti góly vyprovodil před vlastními diváky Jindřichův Hradec. Hvězdou zápasu byl hradecký Ondřej Černoch, který se za 36 minut trefil čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černoch hattrickem obstaral poklidnou jízdu Jindřichova Hradce za třemi body

Hráči Ševětína v posledních kolech jdou od porážky k porážce a navíc v posledních třech zápasech inkasovali celkem 15 branek. To hosté z Jindřichova Hradce se pomalu přibližují horní polovině tabulky a naposledy vyučili z produktivity druhou Želeč.

 

Vstup do zápasu patřil hostům a po pěti minutách svítilo na tabuli skóre 0:2. Nejprve odcentroval Kučera z pravé strany a střela Černocha z volej skončila v síti – 0:1. Za další dvě minuty chtěl Petr Novotný povolit míč dozadu, ale jeho přihrávka šla přímo do běhu rozběhnutého Černocha a ten sám před Lukáše Novotným nezaváhal – 0:2.

 

Hosté měli více ze hry a za další minutu po krásné kombinaci a následném centru mohl přidat třetí branku Beránek, ale jeho hlavičku reflexivně chytil Lukáš Novotný. V 10. minutě o sobě dali poprvé vědět domácí a hned z toho byl krásný gól. Petr Novotný odcentroval z levé strany a Klapuš nůžkami poslal míč neomylně k tyči – 1:2.

Vstřelená branka Ševětína ovšem nikterak nezměnila křivku zápasu a nadále měli více ze hry hosté. Domácí se snažili hrozit z brejků a po jednom z nich vyřešil situaci jeden na jednoho Radim Novotný tvrdou střelou, ale jen přímo do míst kde stál připravený Rešl, který ji dokázal vyrazit na roh. Ve 26. minutě se dostal prostor ke střele Blažek. Jeho pokus brankář Novotný jen vyrazil k dobíhajícímu Votavovi, který s dorážkou ztroskotal na domácím brankáři, ale míč putoval ještě k nohám Koutného, který propálil vše co mu stálo v cestě – 1:3.

 

 

Po půl hodině hry se k zakončení dostal Kučera, ale střílel vedle domácí branky. Hosté přehrávali domácí kombinačně a hlavně rychlostně byl vidět velký rozdíl. Před odchodem do kabin se pak Hradečtí dočkali ještě jedné branky. Blažek přihrál Černochovi a ten krásnou střelou uklidil míč do sítě Novotného branky – 1:4.

Na začátku druhého poločasu navýšili hosté své vedení a kontrolovali zbytek zápasu

Pokud chtěli domácí hráči se zápasem něco udělat a na začátku druhé půle třeba vstřelit kontaktní branku, pak se stal přesný opak a po dalších deseti minutách hry už měli hosté na svém kontě šest vstřelených branek. Další pohlednou akcí se prezentovali hosté v 52. minutě, když míč šel po několika krátkých přihrávkách od vlastního vápna až do šestnáctky domácích, kde se chytře prosadil Filip Votava – 1:5. A za další dvě minuty vyšachovali hosté domácí obranu znovu, když Votava ještě posunul míč na Koutného a ten do prázdné branky zvyšoval na 1:6.

 

 

Zápas se pak už pouze dohrával a vývoj utkání kontrolovali hosté. I přes další jejich šance žádná branka nepadla a tak si domácí potřetí z posledních čtyř zápasů odnesli šestibrankový příděl. 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Tomáš Valta (hráč): "Dostali jsme dva góly během prvních čtyř minut, pak se nám podařilo snížit na dva jedna, když se hezky nůžkami po centru trefil Klapuš, ale hosté opět dvakrát gólově odpověděli a o zápase bylo rozhodnuto prakticky už v poločase. Ve druhé půli přidal Hradec další dva góly a zápas se už jenom dohrával, hosté byli jednoznačně lepší a mají zasloužené tři body"

FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař (hráč): "K zápasu do Ševětína jsme přijeli s odhodláním potvrdit domácí výhru nad Želčí. A i přesto,že se hrálo asi na nejhorším hřišti soutěže, domácí jsme jednoznačně přehráli kombinační a rychlou hrou. Povedl se nám opět začátek,a i po zbytek zápasu jsme na hřišti dominovali. Zatím asi nejlepší jarní výkon. Rád bych vyzdvihl i mužstvo domácích,které i za nepříznivého stavu se snažilo hrát fotbal,a ne žádné odkopy co nejdál. Nyní už se těšíme na derby s Dačicemi."



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , Z. Sváta [-] - J. Bohoněk [-] , P. Novotný [-] (70. M. Beznoska [-] ) , T. Hindy [-] , T. Valta [-] (61. J. Ludvík [-] ) - D. Klapuš [-] (87. D. Voneš [-] ) , R. Novotný [-] -

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (79. L. Králíček [-] ) , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] (87. O. Nováček [-] ) , V. Císař [-] (75. T. Šmíd [-] ) , R. Koutný [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Přibyl Jan - ŽEMLIČKA Tomáš, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.