P. Janoušek 51. (p.)
J. Boháč 88.
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boháč zachránil v zápase s Hlubokou Soběslavi bod, jeho gól rozvířil emoce v celém areálu


Branky


51. P. Janoušek (p.) , 88. J. Boháč - 71. T. Tauber , 77. J. Rubick
0

Hluboká potvrdila, že na Soběslav jako jediná v této sezoně umí a málem ji podruhé obrala o všechny body. Proti byl dvě minuty před koncem kapitán domácích Boháč, který vyrovnal na konečných 2:2. Za hosty se dokázal vykartovat v rozmezí dvou minut Tomáš Adam, který dostal obě žluté za řečnění s hlavním rozhodčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nenabídl

V sobotu zavítala na hřiště do Soběslavi Hluboká, která jako jediná v této sezoně dokázala domácí tým porazit. Oba soupeři dokázali svá poslední utkání vyhrát. Hluboká si poradila doma s neškodnou Třeboní a Soběslav si přivezla tři body ze hřiště Rudolfova.

 

V úvodních minutách měli více ze hry domácí hráči. Nejprve na levé straně unikl Janoušek a přízemní přihrávkou našel nabíhajícího Fischera, ten ovšem poslal míč vysoko nad. Za další minutu po pasu Chotovinská uplatil svou rychlost Dvořák, ale brankář Vacl byl včas venku z branky a střelu Dvoráka vyrazil.

 

V 10. minutě posílal míč do strany Peltán, brankář Vacl dokázal být u míče dřív, ale odkopem našel na půlce hřiště Boháče, který to zkusil z první do odkryté branky, ale míč šel hodně vedle. Za hosty to zkoušel střelou z dálky Nitranský, ale rovněž střílel hodně nepřesně. Po čtvrt hodině hry se Hluboká prezentovala pohlednou kombinací na jejímž konci hledal Rubick přihrávkou nabíhajícího Taubera. Tomu však k zakončení chyběl pověstný krůček.

 

 

Ve 20. minutě dostal hodně prostoru ve středu hřiště hostující Adam a jeho skákavý projektil protáhl brankáře Kuníka, který míč vyrazil na roh. Zbytek poločasu nabídl vyrovnanou podívanou, kdy se hrál svižný fotbal, ale branky nepřicházely. Ve 35. minutě odcentroval z pravé strany Fischer, ale Dvořák míč jen prodloužil za sebe a Šmídmajerovi hlavy se míč odrazil mimo tři tyče.

 

Na druhé straně po přihrávce Němcem, hledal na z levé strany své spoluhráče Tauber, jeho přízemní přihrávku tečoval ve skluzu Boháč a Kuník měl štěstí, že míč od jeho nohou putoval mimo tři tyče. Překvapivě více ze hry měli v závěru poločasu hosté. Poslední šanci prvního poločasu měl po přihrávce Nitrinaského Tauber, který se uvolnil přes Boháče, ale jeho křižnou střelu vytáhl brankář Kuník na roh. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Domácím zachránil remízu kapitán Boháč, v závěru plály emoce na hřišti, ale i na tribuně

Druhý poločas začali lépe domácí. Nejprve si naskočil na rohový kop Boháč, ale jeho pokus dokázala odvrátit hostující obrana. Za další minutu odcentroval Šmídamajer na Dvořáka, který byl při zakončení faulovaný Jonášem a následoval penalta. K té se tentokrát postavil místo Nohavy Janoušek a s přehledem proměnil. Po více jak 450 minutách tak ukončil neprůstřelnost hostujícího brankáře Vacla.

 

Pojistit domácí vedení mohl o pět minut později Dvořáka, ale sám před brankáře Vaclem nastřelil tyč. S přibývajícími minutami se domácím nedařila příliš mezihra a více ze hry měli hosté. Zaslouženého vyrovnání se dočkali v 71. minutě. Němec přihrál Tauberovi, který si to namířil mezi domácí obránce, kde se k němu se štěstím odrazil míč a střelou kolem Kuníka srovnal na 1:1. A za pět minut už hosté vedli. Tauberovu střelu z přímého kopu vyrazil brankář Kuník jen před sebe, kde byl jako první Rubick, který poslal míč do sítě – 1:2.

 

 

Hosté kontrolovali hru a zdálo se, že jednobrankový náskok udrží. Pak přišla diskutabilní 87. minuta, kdy Stráský ač zády, dle rozhodčího fauloval domácího Janouška. Během minuty viděli hosté tři žluté karty. Následný přímý volný kop zahrával Janoušek. Jeho střela skončila na tyči a do branky ji dorazil Boháč- 2:2. Po brance si inkasoval druhou žlutou kartu Tomáš Adam a následovala červená. Hostující forvard si tak může v klidu užít svůj svatební víkend, který proběhne příští týden. Tímto momentem se utkání hlavnímu rozhodčímu Vychodilovi zvrtlo. Po faulu Jonáše na Dvořáka se rozvířila na hřišti menší strkanic a emoce se přenesly i na tribuny mezi diváky. Zápas tak raději hlavní sudí Vychodil ukončil.                                                                                  



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (hráč): "Náš jednoznačně nejhorší zápas v sezóně. Hluboká věděla jak na nás hrát a od začátku nás k ničemu moc nepustila. My jsme to ještě podpořili tím, že jsme si první poločas nebyli schopný ani přesně přihrát. V soubojích jsme byli pozdě, prostě jsme nevymysleli vůbec nic. Naštěstí jsme uhráli alespoň bod."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Soběslav jsme prakticky celý zápas přehrávali, takže jsou to pro nás ztracené dva body."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] , J. Boháč [-] - P. Janoušek [-] , P. Nohava [-] (46. J. Peltán [-] ) , M. Mazouch [-] - J. Šmídmajer [-] , M. Dvořák [-] , R. Fischer [-] (46. T. Mazouch [-] ) -

TJ Hluboká nad Vltavou
A. Vacl [-] - S. Legdan [-] , T. Antoš [-] - J. Rubick [-] (85. M. Lovička [-] ) , I. Nitrianský [-] , K. Jonáš [-] , O. Němec [-] (80. J. Valenta [-] ) , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] - T. Tauber [-] , T. Adam [-] -

ŽK: 54. M. Mazouch , 63. J. Boháč - 47. I. Nitrianský , 50. K. Jonáš , 88. Z. Stráský , 88. T. Adam , 88. M. Lovička . ČK: 90. T. Adam .
Hráči zápasu: S. Legdan , Z. Stráský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - POLÁK Jiří, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.