Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže v závěru strhla vítězství na svou stranu


Branky


0

Souboj z dolní poloviny tabulky se hrál v Křemži, kam zavítalo béčko Frymburku. To v posledních zápasech pociťuje zlepšené výkony a začíná sbírat body. Na ty ale v Křemži nedosáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domác otočili skóre

Frymburští přijeli do Křemže bez hráčů A týmu, ale nebylo to vůbec znát, protože již v šesté minutě otevřel skóre Martin Pompe, který napřáhl z dvaceti metrů a míč zastavila až síť - 0:1!

 

Jako nejméně polovina týmů v okresním přeboru, tak i Křemže útočila stylem dlouhých nakopávaných balónů na své útočníky.

 

Domácí se vzpamatovávali z branky trochu déle, ale po půl hodině hry se jim podařilo vyrovnat z kopaček Radovana Kaprála, který si zpracoval Rienesslův dlouhý pas, předkopl si míč podél brankáře hostí a do prázdné branky pohodlně zavěsil - 1:1!

 

Pět minut nato se domácí radovali podruhé. Snížek využil zaváhání frymburské obrany, které se nepovedlo odkopnout míč do bezpečí po dlouhém autu domácích, a levou nohou vyslal bombu, která zapadla krásně k tyči - 2:1!

 

Frymburk se snažil o vyrovnání a využíval rychlosti mladého Pavlíka, ten však ve své šanci netrefil. V další šanci byl Tomka, který vyhrál souboj s domácím kapitánem, ale finální přihrávka na Juhaňáka se mu nepovedla.

 

I domácí měli šance, ale stejně jako hosté, nedokázali ohrozit branku a poločas tedy skončil 2:1 pro Křemži.

Frymburk srovnal sedm minut před koncem, Rienessl však vystřelil Křemži tři body

Ve druhé půli se Frymburku zranil Pompe a hosté už neměli koho poslat do hry. Brzy jim docházel dech a začali kupit chyby, především ve středu hřiště. Obraně Frymburku nedal oddechnout ani útok, který nedokázal podržet míč na útočné polovině.

 

Křemže se postupem času dostávala častěji k balónu, ale k šance si vytvořit nedokázala. Naopak Frymburk mohl vyrovnat v 65. minutě, kdy se ke střele dostal Malina, ale jeho pokusu scházela razance.

 

V posledních dvaceti minutách už se naplno projevila únava na některých hráčích Frymburku a Křemže si začala vytvářet šance.

 

V 75. minutě šel sám na branku jeden z domácích hráčů, ale Neumann ho parádně vychytal, a tak přišel trest. Nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Sedm minut před koncem utkání Pecha hodil dlouhý aut do vápna na Malinu, který prodloužil na Tomku, který poslal míč za záda Končoka - 2:2!

 

Hosté se ale z vyrovnání radovali pouhé tři minuty, protože v 86. minutě zahrávali domácí rohový kop, který Neumann vyboxoval pouze do protihráče, ten napálil Malinu, od kterého se míč odrazil k Rienesslovi, pro něhož už nebylo těžké uklidit míč do brány - 3:2!

 

Frymburští poté vsadili vše na útok a v samotném závěru inkasovali po rychlém brejku Křemže, který zakončoval v 90. minutě Petr Kouba na konečných 4:2! Koubův spoluhráč Troup určitě rád za tuto branku nebude, neb mu ji Kouba dá se říct, že "ukradl".



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč: Hrál "blbej s pitomým". Byli jsme lepší, avšak v zakončení jsme byli duchové. Frymburáčci se snažili, to ano, ale spíše platonicky, jejich hru nezvedl ani fantom budějckých hospod Jirka Pecha. V zápase bych vypíchl svou bombu k tyči levou nohou. My se ještě zachráníme a ne, že ne.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Do Křemže jsme jeli bez jediné posily, ale přesto jsme chtěli získat alespoň bod. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, ale domácí měli nakonec více štěstí. Na některých hráčích byla v posledních minutách bohužel vidět únava, a to bylo dle mého názoru rozhodující. Škoda, že si Rillich poranil v zápase s Loučovicemi oko, utkání mohlo vypadat jinak. Pozitivní je, že jsme měli v Křemži nejvíce hráčů do 18 let v sezóně, a navíc se dokázal prosadit po Pavlíkovi další mladík Tomka.



Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - P. Kouba [-] , K. Rolník [-] , R. Kaprál [-] , P. Snížek [-] , J. Troup [-] , J. Fučík [-] , T. Matějka [-] , T. Bohatý [-] , P. Rienessl [-] , M. Fleischman [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - V. Tomka [-] , D. Antl [-] , B. Vágner [-] , P. Tichovský [-] , M. Městecký [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , F. Malina [-] , M. Juhaňák [-] , M. Glos [-]

ŽK: 77. T. Bohatý - 69. J. Pecha , 90. P. Tichovský .
Hráči zápasu: P. Snížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), MALINA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.