Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá nadělila domácímu Kájovu desítku! Hattrickem se blýskl Bauer


Branky


0

Velmi sledované utkání se hrálo v Kájově, který přivítal Horní Planou. Ta začala utkání ve velkém stylu a brzy vedla 0:2. V dalších minutách hosté branky přidávali a inkasovali pouze dvakrát z penalty. Skóre utkání se zastavilo až na skóre 2:10! Tento výsledek čekal opravdu málokdo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jasně dominovali, domácí korigovali pouze ze dvou penalt

Gólový účet utkání otevřel již po pěti minutách Petr Trančík, který dostal ideální balón od brankáře Schönkypla, přeskočil svého obránce a následně uklidil míč do sítě - 0:1!

 

Třináctá minuta a skóre se posunulu podruhé. Pěknou individuální akci předvedl Marek Bednář a nezaváhal ani proti brankáři - 0:2!

 

Třetí branku přidali hosté po půl hodině hry, konkrétně ve 32. minutě, to Bednář uvolnil Bauera, který se tváří v tvář brankáři Galkovi nemýlil - 0:3!

 

Šest minut nato se prosadila opět Smrčina. Bednář si narazil s Bauerem a levačkou poslal míč do horního rohu Galkovy brány - 0:4!

 

V jednačtyřicáté minutě se dokázali prosadit také domácí. Za faul ve vápně byla nařízena penalta proti Smrčině, kterou bezpečně proměnil Čabela 1:4!

 

44. minuta a pátá branka za zády Galka! Tu obstaral podruhé v zápase Radek Bauer, který si narazil míč s T. Klikem a zavěsil - 1:5!

 

Gólový účet prvního dějství uzavřela druhá branka Čabely, který ji vstřelil opět z pokutového kopu. Nutno říci, že s pořádnou dávkou štěstí, brankář hostí si totiž na míč sáhl - 2:5!

Smrčina přidala dalších pět branek a nadělila domácím desítku

Druhý poločas byl opět v režii hostující Horní Plané, která se dál hnala do útoku. Nejprve se po hodině hry dokázal prosadit Martin Kordík 2:6! Poté o deset minut později skóroval Tomáš Klik 2:7! V 74. minutě se prosadil poprvé v zápase Miroslav Truhlář a bylo to 2:8! O sedm minut později na 2:9 upravoval Radek Bauer, který po samostatné akci zkompletoval hattrick a na konečných 2:10 uzavřel utkání z pokutového kopu v 90. minutě Martin Kordík.

 

Planá zaslouženě v Kájově vyhrála a nadělila mu desítku.



Ohlasy k zápasu



TJ Smrčina Horní Planá
Petr Schönkypl, brankář: Dnešní zápas je něco neskutečného. Stál jsem v bráně, a když jsem viděl ty krásné akce kluků, tak jsem byl vážně pyšný na ty hráče. Ukázali, že když hraje záloha a každý plní co má, tak mají opravdu na víc. Dneska zaslouží pochvalu celý mančaft i s lavičkou, která to dobře organizovala.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , P. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] - J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , S. Werner [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-]

TJ Smrčina Horní Planá
P. Schönkypl [-] - T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , M. Truhlář [-] , Z. Šlak [-]

Hráči zápasu: R. Bauer , M. Bednář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KORBEL Karel (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.