FOTO: Z duelu druhého se třetím vyšel lépe Kájov, který si tak vytvořil tříbodový náskok se zápasem k dobru


Branky


0

Duel druhého se třetím byl šlágrem kola. Dolní Dvořiště mělo velké množství šanci, ale koncovka byla špatná. To Kájov dokázal vytěžit z minima maximum a veze domů velmi cennou výhru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov z jediné šance udeřil

Na branku nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Již ve 12. minutě totiž Petr Najbrt pronikl do vápna po chybě dvojice Hajdák - Varhol, obešel brankáře Posla a míč poslal do prázdné branky - 0:1!

 

V dalších minutách uspořádalo Dolní Dvořiště festival zahozených šancí. V tutové šanci byl Kotlár, který se po přihrávce od Krenauera ocitl sám před Galkem, ale svůj pokus poslal pouze do něj.

 

Následovala šance Zemana, který svou hlavičkou zamířil k tyči, ale Galko vytasil perfektní zákrok a vytáhl míč na roh.

 

Poté přišly na řadu Hoškovy spálené šance. Nejprve předvedli domácí výbornou akci na první dotek, kdy míč putoval po ose Krenauer - Kotlár až k Hoškovi, který z místa penaltového puntíku poslal míč opět jen do Galka. Hošek o pár minut později měl další šanci, kdy postupoval sám na Galka ze strany. Opět ale trefil brankáře Kájova.

 

Za zmínku stojí také dva přímé kopy Krenauera, ale ty brankou také neskončily. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro hostující Kájov.

 

Macanovič dalekonosnou ranou vyrovnal, Anderle však strhl vítězství na stranu Kájova

Ve druhém poločase byli domácí aktivnější a svým důrazem dělali hostům problémy. Již po třech minutách druhé půle dokázali domácí vyrovnat. Marek vybojoval míč na středu hřiště, přihrál Zemanovi, ten Macanovičovi, který technickou dalekonosnou střelou vyrovnal na 1:1!

 

Vyrovnání nevydrželo příliš dlouho, protože v pětašedesáté minutě opět Kájov udeřil. Jeden z domácích obránců se hádal s rozhodčím o aut, soupeř toho využil a rychle vhodil míč do pole, kde si ho našel Najbrt, obešel tři hráče a na zlatém podnose připravil míč pro Anderleho, který mezi nohama vybíhajícího Posla vrátil Kájovu vedení - 1:2!

 

Kájov měl další možnost po Haláčkově trestném kopu, ale jeho pokus letěl nad branku domácího celku. To na druhé straně byl už pokus z trestného kopu o něco lepší. Krenauer ale mířil až moc přesně a orazítkoval pouze tyč.

 

V dalších šancích byl spalovač šancí Hošek, ale obě své hlavičky na malém vápně do sítě neposlal. Kájov tedy zvládl těžké utkání v Dolním Dvořišti a zvítězil 2:1.

 

 

 

 

Ohlas Jana Krenauera, hráče domácích: "Dnes k nám přijel silný soupeř z Kájova a my jsme chtěli bodovat naplno a přeskočit ho v tabulce. Bohužel se nám to nepovedlo, když jsme zahodili řadu tutových šancí, kdyby skončil výsledek třeba 5:2 pro nás, nemohl se nikdo divit. Jenom samotný Páťa jich měl nejmíň pět. Jen mě mrzí, že už druhý zápas v řadě nám doma nebyly odpískány dvě jasné penalty, k čemu nám potom je, že i pár protihráčů potvrdí, že byly jasné. Ale nechci brečet, jak říká Miky. Třeba se jednou pan Holub už konečně zamyslí, já se pak vždycky zbytečně rozčertím, a to není hezké, za to se omlouvám. No nic, jedeme dál. Kájovu gratuluji, Haláček s Pepou Balážů si to odehráli v klidu. Snad se do Plané složíme, máme teď hodně zraněných."

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: K dnešnímu zápasu řeknu jen jedno. Nedáš góly, nemůžeš vyhrát. Bohužel.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Vyrovnaný zápas s větším množstvím šancí na straně domácích, které ovšem zahazovali. My jsme rozhodli z rychlého brejku do otevřené obrany brankou Michala Anderleho. První gól z kopačky Petra Najbrta jsme dali také ze samostatného nájezdu na gólmana soupeře Jindru Posla. Soupeř vyrovnal po plachtící střele z hranice šestnáctky, s čímž si náš gólman neporadil a skončil v brance.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Hajdák [-] , M. Vančura [-] , P. Varhol [-] , J. Macanovič [-] - M. Marek [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , J. Kubík [-] - P. Hošek [-] , T. Zeman [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - P. Doubek [-] , M. Anderle [-] , J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , I. Didkivský [-] - P. Najbrt [-] , D. Čábela [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 25. M. Vančura , 66. M. Marek , 90. L. Plosz - 40. S. Werner , 43. J. Čer , 71. A. Didkivský , 81. I. Didkivský , 90. V. Žilavý .
Hráči zápasu: J. Kubík - J. Baláž , T. Galko , P. Najbrt .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - FAFL Jindřich (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.