Křemže veze z Dolního Dvořiště překvapivou remízu


Branky


0

Dolní Dvořiště čekalo první domácí utkání v jarní části sezony. Stovka diváků se z vítězství však neradovala. Křemže totiž oloupila Dolní Dvořiště o jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemže skórovala dvakrát během sedmi minut

Křemže udeřila dvakrát během úvodních patnácti minut. Již v sedmé minutě totiž dostal hostující celek do vedení Patrik Rienessl, který vyhrál hlavičkový souboj a poslal míč za záda Pechy - 0:1!

 

Druhá branka padla ve 14. minutě a radoval se z ní Radovan Kaprál! Po centru do vápna a špatném odkopnutí si do vlastní branky srazil míč J. Macanovič - 0:2!

 

Křemže vytěžila z minima maximum a naopak domácí fotbalisti končili na skvěle chytajícím Linhovi. 

 

Poločasový výsledek byl tedy veselejší pro Křemži, která šla do druhé pětačtyřicetiminutovky s dvoubrankovým vedením v zádech.

 

 

Dolnímu Dvořišti se podařilo vyrovnat

Druhé dějství patřilo pouze domácímu týmu, který se snažil ze všech sil vstřelit branku. 

 

Několik šancí opět zlikvidoval hostující brankář Linha a dvě střely skončily dokonce na brankové konstrukci křemežské branky.

 

Snížení se domácí Dolní Dvořiště dočkalo v 63. minutě. Krenauer unikl po lajně, milimetrovým pasem našel Patrika Hoška, který poslal míč za záda Linhy, i přes to, že si brankář hostí na míč sáhl - 1:2!

 

Tlak se stupňoval a domácí se dočkali vyrovnání šest minut před koncem! Krenauerův krásný centr našel hlavu Tadeáše Zemana, a ten se nemýlil a vyrovnal na konečných 2:2!

 

Remíza tedy nakonec byla pro Křemži ztrátou, neb hosté prováhali dvoubrankové vedení z prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Co k dnešnímu zápasu říct. Bohužel jsme ztratili dva body. Na začátku dostaneme prakticky z ničeho dva góly a musíme dohánět. Bohužel se nám nepovedlo do poločasu dát gól, i když šance byly. Ve druhém poločase jsme dokázali vyrovnat a Křemži jsme nepustili pomalu k ohrožení naší branky a na jejich branku se valil útok za útokem. Klukům nemůžeme, hlavně za druhou půli nic vytknout, viděli jsme tým, který má neskutečnou sílu a srdíčko na správném místě. Jen musíme dopilovat koncovku. Škoda těch neproměněných šancí. Pochvalu si zaslouží všichni, ale Kreny za dnešní výkon zaslouží palec nahoru. Řídil prakticky každé ohrožení Linhovy branky a podílel se na obou gólech.

Sokol Křemže
Radek Linha, trenér a brankář: Konečně můžu pochválit kluky za dobrý výkon. Do Dvořiště jsme jeli bez vykartovaného Severy, chyběl nám brankář Tretera. Od začátku nás soupeř zatlačil na naší polovinu, ale přesto se nám podařilo brzy vstřelit dva góly a do přestávky udržet čisté konto. Druhá půle už byla jen o odvracení útoků domácích a byla jen otázka času, kdy se někdo trefí. S bodem jsem spokojen. Musím pochválit areál Dvořiště, ale především bych vyzdvihl i dvě situace, kdy se domácí hráč přiznal k teči míče, které si rozhodčí nevšiml.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - POSEL Zdeněk (N), BRABEC Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.