Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov zničil oslabené Malonty


Branky


0

V Malontech zvítězil Kájov ve druhém kole 5:0. Dnešní duel byl gólově podobný. Oslabené Malonty ale dokázaly jednou skórovat, přesto vezou domů brankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Anderle, Kolaj = 2:0

Malonty přijely k utkání do Kájova oslabeni o jednoho muže, a tak celý zápas musely odehrát v deseti mužích.

 

Kájov byl od prvních minut utkání aktivnější a již ve třetí minutě dokázal skórovat umístěnou placírkou k tyči Michal Anderle, který tak otevřel skóre - 1:0!

 

V osmadvacáté minutě šli domácí do dvoubrankového vedení. Čábelovu přihrávku dokázal využít Luigi Kolaj, jehož střela zapadla přesně k tyči a domácí vedli už 2:0!

 

Ve zbylých minutách se nic závažného nestalo. Malonty hrozily z rychlých protiútoků, které nebyly příliš nebezpečné pro domácí obranu v čele s brankářem Galkem.

  

Další tři branky do sítě Bílého

Druhý poločas začal aktivněji opět domácí Kájov, který hned ve 49. minutě skóroval potřetí v utkání. Po kolmici D. Čábely postupoval sám na brankáře Petr Najbrt, udělal mu pěknou kličku a do prázdné brány zvýšil na 3:0!

 

Hosté neměli už co ztratil a vrhli se do útoku. Změna postu u Lukáše Pulce, který odehrál první poločas na stoperu a druhý na hrotu, Malontům prospěla. V 71. minutě to byl právě Lukáš Pulec, kterému se podařilo po individuální akci snížit - 3:1!

 

O šest minut později však vrátil domácím tříbrankové vedení David Čábela, jehož dalekonosnou střelu zastavila až síť - 4:1! Čábelovi pomohlo při čtvrtém gólu domácích také štěstí, neb se jeho střela odrazila od tyče do brány.

 

Domácí neměli dost a v 90. minutě udeřili popáté! Agilní Čábela postrčil míč na Igora Didkivského, který šajtlí napálil míč napříč brankou přesně k tyči na konečných 5:1!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Jan Petřík, hráč: Hosté dorazili jen v deseti hráčích. Kájov byl od začátku aktivnější, hosté hrozili rychlými brejky.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - M. Anderle [-] , J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - R. Svatoň [-] , L. Pulec [-] , J. Moravec [-] , T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , V. Žalud [-] , T. Kéri [-] , K. Beutl [-] , M. Beneda [-]

Hráči zápasu: D. Čábela - L. Pulec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KORBEL Karel (N), HUBENÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.