Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště nadělilo Nové Vsi šest branek a po zásluze veze tři body


Branky


0

První vzájemný duel mezi těmito celky dopadl lépe pro Dolní Dvořiště, které vyhrálo doma 5:1. Nedávná historie se opakovala, ale tentokrát padla ještě jedna branka navíc...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště šlo rychle do vedení

Na těžkém promáčeném terénu zahájily jarní část okresního přeboru také týmy domácí Nové Vsi - Brlohu B a Dolního Dvořiště, které se chtělo alespoň do neděle vrátit na druhou příčku.

 

A to se Dvořišti od prvních minut dařilo. V 6. minutě totiž propadl míč k Vasilu Kotlárovi, který ho uklidil do brány - 0:1!

 

Na druhou branku se nemuselo v Nové Vsi čekat příliš dlouho, protože již po čtvrt hodině hry to bylo 0:2! Varhol vyslal do úniku třiadvacetiletou posilu z Horního Dvořiště Lukáše Plosze, jenž svůj debut v dresu Dolního Dvořiště oslavil brankou, i když gól to byl šťastný, protože Plosz nahrával před branku lépe postavenému spoluhráči, ale obránce Nové Vsi si smolně srazil míč do své branky.

 

V jednadvacáté minutě se připomněli i domácí, kteří byli do té doby takřka bezzubý. Po velké minele brankáře Posla skóroval Václav Loucký, který se tak osamostatnil na čele tabulky střelců domácího celku - 1:2!

 

Dvoubrankové vedení vrátil hostujícímu týmu v 25. minutě Jan Krenauer, který zužitkoval nákop Kouby a poslal míč za záda Poula - 1:3

 

V dalších minutách se snažili domácí o vstřelení kontaktní branky, ale ta i po několika slibných šancích nepřišla.

 

Přišla naopak na druhé straně. Krenauerův milimetrový centr našel hlavu Michala Hajdáka, který dostal svůj tým do tříbrankového trháku - 1:4!

 

Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Krenauer s Kotlárem vstřelili své druhé branky v utkání

Do druhého poločasu domácí poslali na hřiště čerstvé síly a snažili se o kontaktní gól. Jejich nakopávané balóny však obraně Dolního Dvořiště příliš problémů nenadělaly.

 

Větší nápor Nové Vsi utnula druhá branka Krenauera, který opět dokázal využít nahrávky Kouby - 1:5!

 

V jednasedmdesáté minutě domácí inkasovali šestou branku. Rychlý protiútok Kubíka s Hoškem zakončoval za Poulova záda Vasil Kotlár, pro něhož to byla také druhá branka v utkání - 1:6!

 

Brankový rozdíl mohl ještě navýšit Hošek, ale jeho dvě šance brankou neskončily. 

 

Utkání skončilo tedy dle papírových předpokladů vítězstvím hostujícího Dolního Dvořiště, které se alespoň do neděle (Kájov hraje na půdě Českého Krumlova ve 13:00) posunulo zpět na druhou příčku.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Bohužel zápas dopadnul dle mého názoru až moc rozdílově, na to, jakou jsme předváděli celkovou hru. Hrálo se na horším terénu a to na úrovni zápasu bylo vidět. K zápasu jsme přistoupili bojovně, ale nedařilo se nám vyhrávat vzdušné souboje... Při stavu 1:3 jsme zahodili několik nadějných šancí a tím se celý zápas nejspíše zlomil a soupeř poté rozhodnul. Pokud takto budeme hrát i příští víkend proti Frymburku, snad se nám konečně povede získat další body.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Do sezóny jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli. Tedy výhrou. I když terén byl hodně těžký, tak se s tím poprali kluci výborně. Chválím celý tým, ale vyzdvihnu kapitána Kubíka, a dvougólové střelce Krenauera s Kotlárem. Špatně si při premiéře nevedl ani Plosz L. Teď zajíždíme na horkou půdu do Světlíku, kde budeme chtít bodovat na plno.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] , R. Postl [-] , T. Havel [-] - D. Šolc [-] , P. Cába [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , F. Bauer [-] - V. Loucký [-] -

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Vančura [-] , P. Varhol [-] , M. Hajdák [-] , O. Kouba [-] - M. Marek [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Plosz [-] - V. Kotlár [-] , P. Hošek [-] -

ŽK: 87. F. Bauer - 66. T. Macanovič .
Hráči zápasu: J. Kubík , V. Kotlár .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Petroušek Antonín - POUZAR Jan (N), HOŠEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.