3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Východočeské derby ovládl Trutnov, jenž zdolal Náchod


Branky


16. J. Zezula , 25. M. Kejzlar , 60. P. Holubec (p.) - 28. F. Chládek , 91. M. Malý
0

Svěřenci trenéra Dvořáka si připsali v záchranářském souboji veledůležité tři body po výhře 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Trutnova

Hned v prvním jarním kole bylo k vidění východočeské derby dvou sestupem ohrožených týmů, fotbalisté Trutnova přivítali Náchod. První poločas přinesl spíše boj než pohledný fotbal. Hned v úvodu se do náznaku šance dostali Trutnovští, kteří pálili z úhlu, ale jen vysoko nad branku. O chvíli později zahrozili na druhé straně hosté. Nejprve měli k dispozici sérií dvou rohů a poté hlavičkoval vedle Malý. Na začátku druhé desetiminutovky utkání Náchod chyboval, když špatně odvrátil dlouhý centr Trutnova, čehož ale domácí nedokázali využít, zakončení skončilo znovu nad brankou. V patnácté minutě se už ale Trutnov radoval. Centr z levé strany gólman Hladík podskočil a Zezula poslal svůj tým do vedení - 1:0. Vzápětí domácí předvedli hezkou kombinaci středem hřiště, tentokrát byl však strážce náchodské svatyně na místě. V pětadvacáté minutě pustil pomezní rozhodčí hraniční ofsajdovou situaci, po níž Kejzlar vsítil druhý gól Trutnova – 2:0. Hosté se ale dokázali z dvoubrankového manka rychle oklepat, když si centr Simona našel ve skrumáži Chládek a snížil na poločasových 2:1.

Zvýšená aktivita Náchoda na obrat v utkání nestačila

Na začátku druhého dějství se domácí nejprve zastřelovali křižným pokusem mimo branku, ale v 59. minutě už se měnilo skóre. Soumarův kontakt se soupeřem ve vápně posoudil sudí jako nedovolený a Trutnov z penalty opět zvýšil na dvougólový rozdíl - 3:1. O chvíli později se hosté dožadovali pokutového kopu po zákroku na Jimmyho Peremene Gidiona, tentokrát ale zůstala píšťalka rozhodčího němá. Náchodští přitlačili na pilu, ale ke snížení skóre nevedla nepřesná střela Soumara z 64. minuty, ani pokus Malého o dvě minuty později. Čtvrt hodiny před koncem zápasu hlavičkoval Jimmy pod břevno trutnovské branky. Gólman Šťastný si ale s jeho pokusem dokázal poradit a zakončení vytáhl na rohový kop. Zasloužené druhé branky se Náchod dočkal až v nastaveném čase, kdy Malý ze středového kruhu přehodil brankáře a upravil tak na konečných 3:2 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Miloš Dvořák, trenér: "Věděli jsme, o co se hraje, tudíž bylo utkání trochu hektické a vyhrocené. Kdybychom ten zápas prohráli, tak nechci tvrdit, že už není o co hrát, ale bylo by to hodně špatné. Výhra je obrovsky důležitá, aby tým nabral pohodu, hráči před záchranářskou misí potřebovali vzpruhu. Řekli jsme si, že půjdeme zápas od zápasu. Tím, že jsme na podzim skončili tam, kde jsme skončili, tak nám na jaře ani nic jiného nezbývá. Budeme bojovat, abychom si divizní příslušnost udrželi."




Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - M. Křižovič [-] , M. Mařas [-] , S. Horák [-] (68. Z. Tauchman [-] ) , P. Makovský [-] - J. Zezula [-] (92. T. Petr [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (87. J. Turner [-] ) - M. Kamitz [-] (77. P. Brejcha [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kejzlar [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Moravec [-] , A. Rolko [-] (75. M. Káva [-] ) , D. Schärfer [-] , J. Kábrt [-] - F. Chládek [-] (46. L. Soumar [-] ) , M. Brich [-] , T. Petr [-] (46. P. Jimmy [-] ) , P. Simon [-] - M. Malý [-] , J. Vaněček [-] (65. K. Omovie [-] )

Počet diváků: 135. Rozhodčí: Haleš Vladan - HŮLKA Lukáš, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.