0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

27.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Trápení Vyšehradu pokračuje, pro výhru si do Prahy vyrazila také Chrudim


Branky


0

Vyšehrad patří mezi nejhorší jarní týmy a tento fakt nevyvrátil ani během tohoto týdne. Po prohře se Štěchovicemi padl i s Chrudimí, za kterou vstřelil dva góly její nejlepší střelec Lukáš Kopecký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšehrad soupeře neohrozil

Do utkání nastoupila Chrudim opatrněji a spíše vyčkávala, co vymyslí domácí Vyšehrad. Pražští fotbalisté se snažili diktovat tempo hry, ale to se jim vůbec nedařilo a herní převahu postupně přebrali hosté. Oba gólmani příliš práce neměli, hrálo se spíše od vápna k vápnu. Chrudimští pozorně bránili, kombinovali a podnikali celkem nebezpečné výpady. Zahrozili pak z několika standardek, které dokázala domácí obrana ustát. Ve 38. minutě se Chrudim dočkala. Hosté předvedli kombinační akci, kdy Kesner místo zakončení ještě nahrál před branku Lukáši Kopeckému, který nekompromisně zavěsil - 0:1. Domácí si výraznou šanci během úvodního poločasu nevytvořili.

Kopecký zvýšil, domácí odpověď nenašli

Druhý poločas odstartoval opět za zvýšené aktivity Chrudimi, která se po pár minutách dočkala druhého gólu. Kučera vybojoval balon pro Dostálka, který pronikl do domácího vápna, našel Lukáše Kopeckého a ten tvrdou ranou poslal míč za záda bezmocného brankáře Wintera - 0:2. Hosté po uklidňujícím druhém gólu měli optickou i herní převahu, a soupeře přehrávali. V 52. minutě sáhli domácí k trojitému střídání a chtěli ještě se zápasem něco udělat, ale ani to nepomohlo. Naopak mohli ještě inkasovat. Několik šancí Chrudimi volalo po gólech a tak je výhra 0:2 pro soupeře ještě velmi dobrým výsledkem.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Z naší strany naprosto nezvládnuté utkání. Chrudim byla fotbalovější, herně disciplinovanější a věděla, co chce hrát. Také jejich zápal pro hru byl mnohem vyšší než u nás.“

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér) pro www.slavojvysehrad.cz: „Oběma týmům už o moc nešlo, a byl to také poklidný zápas. Dali jsme dva góly po krásných akcích a utkání jsme měli pod kontrolou. Cením si toho, že jsme ho odehráli s čistým kontem, i když náš brankář tentokrát moc práce neměl.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - M. Písačka [-] (62. Y. Safianyk [-] ) , P. Ježdík [-] , D. Matějka [-] - F. Drobílek [-] (72. J. Macej [-] ) , R. Dosoudil [-] , L. Volešák [-] , D. Smolák [-] (52. J. Heřman [-] ) - J. Doležal [-] (52. P. Šlegl [-] ) , R. Matysík [-] (52. T. Madej [-] ) - J. Šindelář [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (76. T. Mlynka [-] ) , L. Kopecký [-] (80. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , J. Stránský [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] (87. P. Tlapák [-] ) , D. Vodrážka [-] (86. O. Hauf [-] )

ŽK: 65. D. Matějka , 69. F. Drobílek , 72. J. Šindelář - 74. J. Krčál .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.