4:6
(3:4)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:6
(3:4)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Přestřelka ve prospěch hostů


0

Lánov už nemohlo do hry o udržení vrátit ani vítězství v posledním kole, přesto se simpaticky snažil a byly z toho gólové hody na jeho půdě. Ovšem i tak bralo všechny body Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí asi nečekalo, že se budu muset na půdě posledního Lánova tolik nadřít, ovšem opak byl pravdou. Ostatně výsledek 4:6 odpovídá za vše a ukázal hrstce diváků zajímavou podívanou. 

Sedm branek v poločase? Žádný problém!

Do utkání skočily oba týmy po hlavě. V osmé minutě totiž svítilo na ukazateli skóre 1:1 když domácí otevřeli po hezké akci z levé strany skóre, aby hosté za necelé dvě minuty srovnali krok. Neuběhlo ani deset minut a do vedení šli tentokrát hosté z Poříčí když se už podruhé trefil kanonýr Janas. Na 3:1 zvyšoval ve čtyřiadvacáté minutě Tryzna, ale po 25. minutách už to bylo po druhé brance Tošovského znovu jen o jednu branku. Těsně před přestávkou Tošovský hattrickem srovnal na 3:3 ale zahanbit se nenechal ani Janas a také svou třetí brankou v utkání v čase 45+2 poslal Poříčí znovu do vedení. Zkrátka bylo na co se dívat!

Došlo až na magické číslo 10!

Druhý poločas už se v úmorném vedru nehrál v takovém tempu jako ten první, přesto branky stále padaly a na obou stranách. Na 3:5 zvyšoval Aleš Tryzna. Byl to jeho druhý gól v zápase a stejně jako Janas a Tošovský i on chtěl zaútočit na hattrick. Ovšem další branka padla do sítě hostujícího Poříčí a vstřelil ji nestárnoucí Milan Půlpán. Bohužel to bylo poslední slovo, které Lánov v utkání měl. v samém závěru pojistil výhru Poříčí Tomšík a za stavu 4:6 bylo po utkání. 



Ohlasy k zápasu


Hosté nakonec spravedlivě zvítězili a odvezli si od nás všechny body.
Útok tentokrát převyšoval obranu. Branky padaly po pohledných akcích. Pro oko diváka skvělý zápas!

Místo: Lánov. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.