2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vítězná domácí drama zvádla a jde na druhé místo soutěže


Branky


0

Nečekaně vyrovnané utkání mezi jedním z předních celků okresního přeboru a týmu ze samého chvostu. Podhůří si však na definitivní zajištění barážové příčky o udržení musí počkat do posledního kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V parném sobotním odpoledni proti sobě nastoupily týmy, u nichž se takto vyrovnaný duel mohl jen ztěží očekávat. Rozuzlení však nakonec přinesl ve druhém dějství nestárnoucí Víťa Robek a brankou na 2:1 poslal Vítěznou na druhé místo okresní tabulky hned za už jistého vítěze ze Starých Buků. Podhůří však bojovalo statečně a když by vezlo z Vítězné nějaké body, nikdo by se nemoh divit.

Favorit se dlouho trápil

Vítězná šla do utkání jako jasný favorit a v úvodu tohoto duelu to podle toho na hřišti vypadalo. Více příležitostí a ovádnutí středu pole. To vše se Vítězné dařilo jen branka ne a ne přijít. Přišla překvapivě ve chvíli, kdy se do utkání zaačali dostávat i hosté z Podhůří. Akci, která přišla jako blesk z čistého nebe zakončil velice zkušeně domácí Vohnout a bylo to 1:0 pro Vítěznou. Podhůří však zbraně nesložilo a dál se snažilo bojovat o důležité záchranářské body. Stoprocentní brankové příležitosti se však hráči celku z Podhůří nedočkali a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Překvapivá zápletka

Druhý poločas byl obrazem konce toho prvního. Oba týmy se snažily bojovat, v parném počasí síly docházely a nebylo to ani pro jeden tým jednoduché. Přesto utkání pokračovalo v solidním tempu a zhruba po čtvrt hodině hry přišla rána pro domácí borce. Hezkého uvolnění v domácí šestnáctce využil Smejkal a vyrovnal na 1:1. Radost hostujícího celku v tu chvíli neznala mezí. Jenže hosté jakoby opilí vyrovnávací brankou zapoměli, že hrají proti velice zkušené Vítězné a ta jejich nedůslednosti po necelých dvou minutách využila. Konkrétně tedy Víťa Robek, který brankou na 2:1 utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vítězná
Sekretář domácích: Za úmorného vedra jsme sledovali vyrovnané utkání. Domácí si však vytvořili více brankových příležitostí a utkání nakonec dovedli do vítězného konce.


Sestavy


Sokol Vítězná
V. Robek [-]

TJ Jiskra Podhůří
Z. Smejkal [-]

Místo: Vítězná. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.