8:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:1
(4:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kanonáda Poříčí


Branky


0

Poříčí se konečně oklepalo a po sérii porážek dokázalo zvítězit. A to hned ve velkém stylu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí se v posledních kolech stalo synonymem špatnou formu. Proti Podhůří, které na tom bylo se svou formou podobně, už zktrátka muselo zabrat. A povedlo se mu to na jedničku!

Stačilo 10 minut a bylo po zápase

Borci obou mužstev přišli na Poříčský pažit odhodlaní. Nikdo netušil, že v 10. minutě bude prakticky o osudu celého utkání rozhodnuto. Protože právě v desát minutě svítilo na ukazateli skóre 3:0. To byla pořádně studená sprcha pro hosty. Ti dokázali sice snížit na 3:1, jenže komplikace rázně odmítl už svým druhým gólem v utkání Kuric. Do šaten se tak šlo za stavu 4:1.  

Průtrž mračen Poříčí jen zbrzdia, ale nezastavila

Když se nastupovalo k druhému poločasu, nebe už bouřilo a jeho tmavá barva nevěstila nic dobrého. Hrát se začalo a ještě před přerušením hry z důvodu nepřijatelného počasí skóroval kdo jiný než Honza Kuric.

Když se týmy vrátily na hřiště, hrálo se v podstatě na jednu branku a gólostroj pokračoval ve své kanonádě. Ke střelcům Tryznovi, Brusovi se znovu přidal Kuric a na závěr ještě skóroval kanonýr Janas. Podhůří si tak odvezlo 8 branek a z ostudy kabát.

Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-] - J. Kuric [-]


Místo: Hřiště Poříčí. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.