3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:2p.
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vyrovnání až v samém závěru


Branky


0

Pod Černou Horu tentokrát přijely Kocbeře. Toto utkání nemělo výraznějšího favorita, což se v utkání herně i výsledkově potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na podmáčeném terénu se v Jánkách hrálo vyrovnané utkání, které svou kvalitu předvedlo spíše ve druhém dějství. Postaral se o to i infarktový závěr utkání. Od Jánských se štěstí nejprve otočio zády, aby se na ně zanedloho usmálo v penaltovém rozstřelu.

Samá voda

Utkání se hrálo na nelehkém terénu. Po průtrži mračen byla některé utkání přerušena, hrozilo i odložení nebo nedohrání. Za to zase mohla bouřka. Krakonoš si s počasím pod Černou Horou zkrátka pohrával jak se mu zachtělo. Nakonec se však hrálo a v prvním poločase měli mírnou převahu domácí borci. Zůročili ji také ve vedoucí branku utkání. Ta určovala i poločasový výsledek 1:0 pro Jánky.

Lepší kvalita a více branek

Ve druhém poločase už viděla hrstka diváků lepší fotbal. Hráči si na terén zvykli a snažili se podmáčený povrch využít spíše ve svůj prospěch. Hrál se opravdu vyrovnaný fotbal, čemuž odpovídalo i skóre. Hosté totiž dokázali vyrovnat, ale Jánky se nevzdaly a šli si za vítězstvím. A nakonec branka na 2:1 přeci jen přišla. Zhruba po hodině hry nedal brankáři hostí šanci zkušený střelec Michal Dvořák. Jenže pak přišly závěrečné minuty a tlak hostů. Dlouho však ne a ne prolomit domácí defenzivu, které vládl stoper Demuth. Jenže když svítil na ukazateli čas 90+1, přišel pro domácí šok! Míč se třepotá v síti a radost hostů nezná meze. Je srovnáno a jde se do rozstřelu.

Štěstí se vrátilo na kopačky Jánských

Jako by si hosté štěstí vybrali už ve hře. První dva pokusy mířily do tyče a domácí byli bezchybní. Rozstřel tak jasně pro Jánky.

Sestavy


SK Janské Lázně
P. Demuth [-] - M. Dvořák [-]

TJ Jiskra Kocbeře
V. Hulík [-]

Místo: Hřiště Janské Lázně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.