3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastnější lídr


Branky


0

Celek ze špice tabulky přivítal na svém hřišti o sestup bojující Svatoňovice. Utkání, které mělo být jasnou záležitostí se však změnilo v pořádné drama do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Svoboda se vyhřívá na špici tabulky a další překážkou v boji o postup mezi okresní elitu byly Svatoňovice, které se zmítají na hranici sestupu a tak by pro ně bod měl cenu zlata.

Mnoho šancí, málo branek

Hosté se favorita ani trochu nezalekli a brzy šli do vedení zásluhou Kopeckého. Utkání nepostrádalo kvalitu a šance se rojily na obou stranách. Bohužel se žádná z nich neujala a tak diváci moc branek v první půli neviděli. Ovšem domácí se přeci jen před pauzou dočkali srovnání skóre. Ne však z jedné z mnoha šancí ale z pokutového kopu, který byl při nejmenším přísný a vyvolal na hřišti vlnu emocí. Nic to nezměnilo na tom, že se Karlík z puntíku nemýlil a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Paní štěstěna se přiklonila k domácím

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Diváci, kteří na stadion ve Svobodě dorazili v hojném počtu viděli šance na obou stranách a stejně jako v prvním poločase šli do vedení hosté z Malých Svatoňovic. Tentokrát byl střelcem branky jeden z bratrů Králíčků, konkrétně Matěj. Domácí však nesložili zbraně, přidali na důraze, přesnosti a hlavně efektivitě. Odměnou jim bylo vyrovnání a dvacet minut k tomu, aby strhli vedení na svou stranu. Když se blížil konec, hosty srazil do kolen vlastní gól a na srovnání skóre už se nezmohli. Utkání před slušnou návštěvou by slušela remíza ale takový je fotbal.



Ohlasy k zápasu


SK MFC Svoboda
Jan Jiránek: Domácím pomohla přísná penalta. Utkání by více slušel remízový výsledek.




Sestavy


SK MFC Svoboda
J. Karlík [-]

TJ Sokol Malé Svatoňovice
M. Králíček [-]

Místo: Fotbalový stadion Svoboda nad . Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.