Když neproměníme šest samostatných úniků a další šance do 70. minuty, máme problémy, říká trenér domácích Zdeněk Šváb


Branky


0

Světlík se pomalu ale jistě, začíná dostávat do formy. Příčinou by mohly být vyléčené zranění klíčových hráčů. Rezerva Slavoje se oproti Světlíku, potýká s jiným problémem. Nikdy neví, s kým nastoupí do dalšího zápasu. Jak tento zápas dopadl, si přečtěte v našem fotoreportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzké vyrovnání odpověděli domácí vedoucí brankou

Od samého začátku bylo vidět, že herní kvalita obou mužstev je někde jinde. To se potvrdilo hned ve třetí minutě, kdy šli domácí do vedení. Pěknou kombinaci domácích zakončoval Jiří Čermák - 1-0!

 

Světličtí se postupem času osmělili a i oni začali hrát fotbal, který umí, a kterým se probojovali do přeboru. Krumlov byl sice nadále lepším týmem, ale kombinační hra po zemi od hostujících fotbalistů mu začala dělat čím dál, tím větší potíže. Odměnou za zvýšenou herní aktivitu od Dynama byla vyrovnávací branka. Ve 20. minutě Dědič sklepl na Ladislava Vrábela, který krásnou střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť a bylo vyrovnáno 1-1! Brankář Kejšar se za Vrábelovo střelou pouze ohlédl.

 

Domácím se stav utkání nezamlouval a snažili se s tím něco udělat. V sedmatřicáté minutě si hráči Slavoje udělali z hostujících obránců cvičné panáky a po několika narážečkách uklízel Lubor Kitzler míč za bezmocného Skipalu - 2-1!

Domácí své šance nevyužili a poté inkasovali vyrovnávací branku

Domácí začali druhý poločas stejně jako první - tlakem. Ten však žádnou branku nepřinešl, i přes několik samostatných úniků domácích fotbalistů, kteří své šanci zahazovali jako na běžícím pásu. 

 

Poté, co Světlík přežil dvacetiminutový tlak domácího týmu, tak se dostal do šancí i on. Trenér Gondek provedl výborný tah, když poslal svého stopera Housku, který přišel do Světlíka před sezonou právě z Českého Krumlova, do útoku, což se vyplatilo. V 78. minutě prodloužil Dědič míč na křidlo pro Mendela, ten našel z kraje vápna Novotného, který přihrál ještě lépe postaveněmu Dědičovi, jehož následně vyraženou stŕelu si našel Houska a nechytatelnou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě, div, že neprotrhl síť Kejšarovy brány. Bylo tedy vyrovnáno 2-2!

 

Ve zbývající desetiminutovce měli několik střel domácí, ale i hosté nezaháleli. Jejich protiútoky byly velmi nebezpečné a každý mohl skončit brankou. Žádný pokus z obou stran se neujal a utkání skončilo smírně 2-2.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Zápas jsme začali dobře a soupeře zatlačili k jeho brance. Z toho tlaku jsme vstřelili jen jeden gól. Hosté se pomalu dostávali do zápasu, podařilo se jim vyrovnat. Do půle se nám povedlo vstřelit ještě jeden gól. Ve druhé polovině jsme přestali hrát nátlakový fotbal, který na soupeře platil, a hosté toho využili a srovnali podruhé. Když neproměníme šest samostatných úniků a další šance do 70. minuty, máme problémy. Dochází fyzička a tím pádem i vyrábíme školácké chyby, které nás stojí body. Velmi dobře zahrál mladý stoper Paráček.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Na Slavoj jsme dorazili v plné sestavě, ale i tak s obrovským respektem, protože nikdy nevíte, s čím na vás soupeř vyrukuje. Zápas z mého pohledu byl vyrovnaný a remíza je spravedlivá děkuji všem za maximální nasazení a bojovnost. Nejlepší hráč: Houska



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hybner Jan - SUCHÁNEK Daniel (N), GONDEK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.