Kájov vyloupil Světlík


0

Rozjetý Kájov přijel na Světlické hřiště s jasným cílem - zvítězit. Domácí tým se naopak herně zvedá, a tak chtěl být Kájovu určitě více než rovnocenným soupeřem. Kájov však využil domácích chyb, kterých bylo na takový zápas ze strany domácích až moc a nadělil s marodkou potácímu se Světlíku osmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky srazily domácí

Kájovští byli od první minuty jasně lepším týmem a šli si za pohodlným vítězstvím. Z počátku si vytvořili několik příležitostí a již v 8. minutě se radovali. Pas Kolaje si našel Michal Anderle, obtočil se kolem Vrábela a prudkou ranou k tyči vstřelil první branku utkání, 0-1. Domácí se snažili konkurovat, ale přišla branka opět do jejich sítě. Ve 29. minutě Čábela vysunul Andrije Didkivského, který postupoval sám na brankáře Vincíka, udělal mu kličku a pohodlně zavěsil, 0-2.

 

Třetí branka nenechala na sebe dlouho čekat, protože o tři minuty později kolmice Wernera našla za obranou kanonýra Luigi Kolaje, jenž obešel bezmocného Vincíka a vstřelit svůj čtvrtý gól v sezoně, 0-3. Pět minut před přestávkou se dočkali také domácí. F. Píšek rozehrával přímý kop, míč se odrazil ke kapitánovi Adamu Novotnému, a ten upravil na poločasových 1-3.

 

 

Velké věci se děly v brance domácích

Druhý poločas byl stejný jako ten první. Hostujícímu týmu nestačily tři góly, a tak pokračoval ve svých útočných výpadech, se kterými měla domácí obrana velké potíže. V 53. minutě rozehrával P. Žilavý, míč se dostal až k Davidu Čabelovi, který nadvakrát překonal domácího brankáře, 1-4. O další dvě minuty později to bylo již o čtyři branky, když sólo přes celé hřiště a následnou střelu pod břevno předvedl Igor Didkivský, 1-5.

 

Poté domácí brankář neudržel nervy na uzdě, zahodil rukavice a odešel ze hřiště. Příležitost v brance dostal tedy mladičký brankář M. Kellinger, který však v bráně nevydržel moc dlouho, neb chytil míč rukama mimo vápno a rozhodčí Petroušek mu udělil za tento přestupek červenou kartu. Do branky se poté vrátil brankář Vincík, který opět inkasoval v 71. minutě po lobu hostujícího útočníka Michala Frühaufa1-6. Na šestigólový rozdíl upravoval v 75. minutě bombou k tyči svou druhou brankou v utkání Igor Didkivský po rychlém protiútoku Kájova, 1-7. A na konečných 1-8 upravil po křižném pasu Frühaufa rozběhnutý Petr Žilavý ranou pod břevno. 

 

Světlíku se utkání vůbec nepovedlo a naopak hostujícímu Kájovu vyšlo vše, na co sáhl.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Výsledek hovoří za vše, nemám k tomu co dodat.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Do stavu 1:3 soupeř ještě mírně zlobil, ale po čtvrtém gólů už byl na hřišti dominantní náš tým a vysoké vítězství je dílem větší fotbalovosti na dost náročném terénu. Velký kus práce odvedli mladíci. Nejlepší Igor Didkivskij.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - GONDEK Štefan (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.