Nováček slaví první tři body


Branky


0

Od pěti hodin se hrál zápas na půdě Světlíka kam zavítala Křemže, která se momentálně nepotýká s příliš dobrou formou, a to hrálo do karet domácímu Světlíku, který dokázal svůj tlak přetavit v jedinou branku utkání. 

 

     
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci měli hosté, poté už hrál jen Světlík

Domácí nastoupili bez zraněného kapitána Novotného a i několik dalších hráčů se potýkalo se zraněním. Ani hostující Křemže nebyla ve své ideální sestavě, ale samotný úvod zápasu patřil právě hostující Křemži, která si vytvořila šanci v první minutě, ale z malého vápna křemežský hráč nezamířil mezi tři tyče. Toto byla jedna z mála šancí hostí v celém zápase.

 

Světlík poprvé nebezpečně zaútočil zhruba po čtvrt hodině hry, kdy Mendel našel Housku, který nastoupil překvapivě v útoku a ne na stoperu, ale s jeho střelou a následnou Mendelovo dorážkou si Tretera poradil. V pětadvacáté minutě opět zafungovala spolupráce Mendel - Houska, ale druhý jmenovaný opět gól nevstítil. O pět minut později našel Hüttner krásným pasem z přímého kopu hlavu Mendela a ten ve vyložené šanci selhal. Jeho čas však měl ještě přijít, a to ve druhém poločase...

Mendel přetavil svou aktivitu v gól

Světlík pokračoval v aktivní hře a mnoho balónů se odráželo právě na jeho kopačky. Místy až enormní tlak však ke gólu nevedl, neb domácím chyběla finální přihrávka. Hostující Křemže před svým vápnem "zaparkovala autobus" a domácí měli velmi málo prostoru ke střele.

 

V 60. minutě se prodral ke střele velmi aktivní Mendel, ale jeho tečovaná střela brankáři hostí moc problémů neudělala. O chvíli později pěkně zakombinoval Vrábel s Hüttnerem, ale ani střela druhého jmenovaného se mezi tři tyče nevešla.

 

 

Čtvrt hodiny před koncem utkání našel Petr Píšek milimetrovým centrem na penaltu hlavu Dušana Mendela, který nejprve trefil pouze padajícího brankáře Treteru, ale s dorážkou už problém neměl a Světlík se tak ujal vedení 1-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Hrálo se na jednu bránu. Do zápasu jsme šli citelně oslabeni, ale pro tři body. Soupeř bránil v 10 lidech, tak jsme stále šli do obranné zdi a povedlo se až ke konci zápasu dát 1 gól, který nám zajistil první 3 body. Nejlepší hráč: Mendel




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VINCÍK Jiří (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.