P. Schönkypl 72.
R. Bauer 81. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna veze z Horní Plané těsnou výhru


Branky


72. P. Schönkypl , 81. R. Bauer (p.) - 4. V. Rychtář , 6. V. Rychtář , 78. V. Rychtář (p.)
0

Souboj dosud neporažených týmů Horní Plané a Zlaté Koruny sliboval atraktivní duel. Domácí tým byl mírným favoritem, ale Zlatá Koruna předvedla raketový vstup do utkání a nedala domácím šanci k vyrovnání. Více uvnitř článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bravurní vstup do utkání hostů

Na horké půdě hornoplánské Smrčiny začali hosté jako z partesu a po šesti minutách vedli 2:0. Ve 4. minutě rozehraný trestný kop z pravé strany Zaymlem našel za obranou úplně volného Rychtáře, který umístěnou střelou otevřel skóre – 1:0! O dvě minuty později Ohnsorg ideální přihrávkou uvolnil opět Rychtáře. Ten postupoval sám na brankáře a s přehledem podél jeho levé nohy zvýšil na 0:2!

 

Domácí ani za tohoto stavu však nesložili zbraně a přišly i šance. V 11. minutě střelu z vápna Oškrdy vyrazil Schwarz na roh. V 19. minutě měl v krátkém sledu za sebou dvě velmi dobré příležitosti Ryneš, obě jeho střely však minuly cíl. Poté se se ve 22. a 43. minutě prezentoval dvěma skvělými zákroky Schwarz. Nejprve po rohovém kopu zachraňoval na brankové čáře, podruhé střelu domácího Klika bravurně vyrazil.

 

Těsně před pauzou zahrávali domácí roh, z kterého se však vyvinul brejk hostů. Štěpánek postupoval z půlky sám na bránu, jeho střela však těsně minula tyč. Domácí tak přežili klinickou smrt.

Místy drtivý tlak domácích vyrovnání nepřinesl

I druhý poločas začal tlakem domácích. Byly i šance, když ve 47. minutě střela Kvasničky lízla břevno.

 

V 62. minutě dvakrát v krátkém sledu zasahoval spolehlivý Schwarz.

 

V 71. minutě se domácí konečně dočkali. Brankář hostí sebral do ruky balón, který byl posouzen jako malá domů. Nařízený nepřímý kop ze vzdálenosti pět metrů od branky rozehráli hornoplánští na Schönkypla, který střelou nad hlavami hráčů nekompromisně upravil na 1:2!

 

Domácím však šance na vyrovnání trvala pouhé tři minuty. Rychlý protiútok táhl po pravé straně Rychtář, našel před bránou Štěpánka, který byl ve vyložené šanci sražen. Nařízenou penaltu v přehledem proměnil Rychtář a završil tak zasloužený hattrick – 1:3!

 

O další dvě minuty později se pískala penalta i na druhé straně. Po faulu ve vápně ji proměnil Radek Bauer2:3!

 

Závěrečný, místy až drtivý tlak domácích už změnu skóre nepřinesl, takže se nakonec asi ze zaslouženého vítězství radovali hosté.

 

 

Napsal: Pavel Ďurica



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Po našem výborném začátku nás sice domácí dostali pod tlak, neproměnili však několik tutovek, takže jsme čisté konto drželi skoro tři čtvrtiny zápasu. Po jejich snížení na 1:2 jsme je opět přibrzdili třetím gólem, na který domácí sice ještě dokázali odpovědět, ale my jsme si už velice cenné vítězství vzít nenechali. Výborný výkon podal podle mě nejlepší hráč na hřišti Rychtář, podržel nás brankář Schwarz, ale za bojovnost musím pochválit celé mužstvo! Nejlepší hráč: Vladimír Rychtář, Rudolf Schwarz



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - P. Schönkypl [-] , T. Klik [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , L. Brůha [-] , L. Parai [-] , L. Mražík [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 39. J. Oškrda , 71. V. Ryneš - 77. V. Ohnsorg , 80. P. Král .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hybner Jan - BERÁNEK Štefan (N), ŠETELE Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.