1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín je venku stoprocentní, tentokrát loupil v Kolodějích


Branky


12. V. Polida ml. - 10. M. Koklar , 69. L. Koňarík (p.) , 76. J. Čapek
0

Třetí zápas sezony čekal hráče Koloděj, kteří přivítali soupeře z Pištína. Domácí minulé kolo v posledních vteřinách zápasu vybojovali bod na hřišti v Úsilném a v zápase s Pištínem pomýšleli na první výhru sezony. Hosté ovšem chtěli navázat na výkon z prvního kola, kdy uhráli tři body v Boršově a tak se dal očekávat zajímavý souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl víteze

Domácí po povedeném zápase na horké půdě v Úsilném a divoké remíze  5:5 chtěli doma naplno zabrat a připsat si do tabulky tři body. Hosté po úvodní výhře na hřišti v Boršově měli volno a zápas v Kolodějích byl pro ně teprve druhým zápasem v sezoně a opět venku.

 

V horkém sobotním odpoledni začali obě mužstva opatrně a hrálo se spíše ve středu pole. Po faulu domácích v 10. minutě kopali hosté standardní situaci z poloviny hřiště. Domácí obránce hlavou něšťastně přehodil vlastního brankáře a odražený míč od břevna uklidil pohodlně Koklar do domácí bránky - 0:1.

 

To byl pro domácí trochu šok a začali se více tlačit dopředu. Většinu jejich akcí táhl velmi aktivní Čecháček. Všechny náznaky jejich šancí, ale s přehledem odvracela Pištínská obrana. Ve 32. minutě hostující Hromádka fauloval zbytečně domácího Čecháčka ve vápně a pískala se penalta. Z té domácí Polida se štěstím vyrovnal, brankář Žák si na míč sice sáhnul, ale v cestě do sítě mu nezabránil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.
 

Pištín rozhodl o své výhře po hodině hry

Druhý poločas začal oboustraně opět opatrně a diváci žádnou větší šanci neviděli. Ta přišla až v 69. minutě, kdy hosté zahrávali další standardní situaci. Koňárikův přetažený míč si zpracoval ve vápně  Vávra a domácí Miřátský ho fauloval. Následovala penalta, kterou s přehledem Koňárík proměnil a hosté opět vedli - 1:2.

 

Domácí opět chtěli srovnat, ale hostující obrana fungovala spolehlivě a domácím útočníkům nic nedovolovala. Zlomový okamžik zápasu přišel v 76. minutě, kdy domácí přenesli míč na pravou stranu, kde postupoval sám na brankáře domácí útočník, ale jeho střelu Žák vyrazil, dlouhý Koňárikův odkop domácí obrana podběhla a hostující Čapek postupoval od půlky sám na domácího brankáře Dvořáka a v zakonční se zachoval chladnokrevně. Zajistil tak hostům z Pištína dvoubrankové vedení 1:3. Po této brance se zápas spíše už jen dohrával a tak Pištín slavil druhé vítězství na hřišti na soupeře.



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Už na tréninku jsme si říkali, že bychom chtěli v Kolodějích vyhrát, ale věděli jsme, že nás čeká hodně těžký zápas. V Kolodějích jsou to specifické zápasy, Hodně diváků, malé hřiště. Trenér nám říkal ať v zadu nic nezkoušíme a hrajeme to jednoduše. Pomohl nám první gol, který nám domácí docela darovali. Bohužel poločasové vedení jsme neudželi a z penalty dostali gol na 1:1. Ve druhé půli jsme již byli lepším týmem, domácí volili místo rozehrávky spíš jen nakopávané míče za obranu. Když náš kapitán dal z penalty na 2:1, přišel na hřiště zkušený matador JIndra Čapek, který chce pořád končit, protože prej starej vlk už nevyje. Je to náš srdcař a nakonec stejně přijde. Po chvilce na hřišti dal gol na 3:1 a domácí již zbytek zápasu vzdali. Celý tým podal výborný výkon. "



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - V. Polida ml. [-] , A. Šejba [-] , K. Kohout [-] , J. Deák [-] - J. Kubíček [-] , L. Polida [-] , A. Baťha [-] , J. Kubíček [-] - J. Čecháček [-] , M. Adámek [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - J. Marhoun [-] , M. Trávníček [-] , R. Grill [-] - M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] , K. Kozák [-] - P. Bezpalec [-] , V. Vávra [-] , E. Kubeša [-] , M. Koklar [-] -

ŽK: 79. J. Kubíček , 83. A. Šejba - 79. E. Kubeša .
Hráči zápasu: P. Bezpalec , J. Čapek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROM Josef - BROM Josef, ČÍŽEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.