O. Husak 62.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice si v boji o záchranu připisují body navíc.


Branky


0

Oba celky si připisují bod za remízu. Na penalty byly šťastnější Smiřice. Penaltový rozstřel dospěl až do deváté série.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po zásluze do vedení.

Od začátku měla Deštná více ze hry. Svou aktivní hrou si vytvořili její hráči územní převahu a postupně tato převaha vygradovala až ve vedoucí gól.  Po rychlém autu Macháček našel na vápně Drapáka a ten se nemýlil. Hosté si nadále udržovali znatelný tlak a svého soupeře přehrávali. Dokonce měli podle všeho kopat pokutový kop, ale rozhodčí situaci přehlédl a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:0.

Slabší nástup hostů do druhé půle.

Hráči Deštné se asi zapomněli v kabině o něco déle. Od začátku druhého poločasu se totiž iniciativy chopili domácí. Vytvořili si několik slibných šancí. Všechny jejich šance ale skončili buďto mimo a nebo orazítkovaly tyč. Hráči Deštné se soustředili hlavně na brejkové situace, ale žádná z nich nebyla úspěšná. A tak se nakonec radovali domácí a srovnali tak stav na 1:1. Do konce zápasu měli oba celky ještě několik šancí, ale stav skóre se už nezměnil.

Na penalty byli úspěšnější domácí a vyhráli tak 9:8. Penalty rozhodovala až devátá série!



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta(hosté): Hrál se celkem aktivní fotbal se šancemi na obou stranách. Nejslabším článkem ale byl bohužel rozhodčí, který svou ledabylostí pokazil utkání jak hráčům, tak divákům.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] (77. M. Čížek [-] ) , D. Melichárek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - O. Husak [-] , K. Zemek [-] , D. Bureš [-] , F. Korenčík [-] - J. Koutník [-] , J. Mochan [-] (82. M. Doung [-] )

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - J. Vítek [-] , J. Kánský [-] , M. Tuček [-] , Z. Lanta [-] - P. Matula [-] , P. Drapák [-] , L. Macháček [-] , V. Balek [-] - P. Valášek [-] , M. Hochmann [-] (19. D. Fidler [-] )

ŽK: 85. M. Doung , 85. D. Melichárek , 87. D. Bureš - 35. P. Valášek , 74. D. Fidler , 85. J. Vítek , 87. J. Kánský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.