2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov poprvé v sezoně vyhrál, porazil Dobrušku


Branky


56. D. Svoboda , 86. M. Gago
0

Zápas dvou týmů, které trápí střílení gólů, dlouho žádnou branku nepřinášel. Až ve druhém poločase se prosadili fotbalisté Broumova, kteří dvěma góly rozhodli o svých prvních třech bodech letošního ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Dobruška v úvodu zápasu na nic nečekala a už po čtyřiceti vteřinách způsobila závar v pokutovém území Broumova, kterému ale nakonec domácí odolali bez inkasovaného gólu. Fotbalisté Broumova hrozili především rychlými přechody do útoku, ve finální fázi ale domácím chyběla přesnost přihrávek, kvůli které se připravovali o zakončení. S tímto problémem se oba týmy potýkali povětšinu poločasu. Ve čtyřicáté první minutě se domácí dostali k nadějnému postupu po pravé straně, finální křížnou přihrávku do vápna, ale zblokoval jeden z obránců Dobrušky. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Broumov dvěma góly rozhoduje

Skóre zápasu se poprvé měnilo v padesáté šesté minutě. Dobrý centr z levé strany sice jeden z broumovských hráčů minul, domácí se ale dostali k opakovanému zakončení, David Svoboda z hranice malého vápna prostřelil brankáře Marka Pěničku a poslal Broumov do vedení. Za tohoto stavu se Dobruška snažila o vyrovnání, což otevíralo brejkové šance pro Broumov. Žádný z týmů ale nedokázal s nabízeními náznaky šancí adekvátně naložit. Nepřesnost v zakončení trvala do osmdesáté šesté minuty. V té době se Broumov středem hřiště dostal do dalšího protiútoku, který gólovou střelou po zemi vyřešil Marek Gago. Broumov se tak dostal do vedení 2:0. Na to Dobruška nedokázala reagovat, a Broumov tak vyhrál 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Hosté prohráli s posledním mužstvem tabulky, ale zaslouženě. Už nejsme poslední. Děkujeme hráčům za předvedený výkon i trojici rozhodčích.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , J. Schubert [-] , D. Panny [-] , O. Gago [-] (83. T. Frydrych [-] ) - E. Wilke [-] , J. Šimon [-] (75. P. Bureš [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Rolník [-] - D. Hušek [-] (70. L. Hanzlík [-] ) , M. Gago [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (46. J. Kolínek [-] ) , M. Majer [-] (70. V. Malý [-] ) , M. Jirásek [-] (78. J. Hubáček [-] ) , R. Hartman [-] , D. Eimann [-] (83. D. Pfeifer [-] ) , F. Šotola [-] , P. Hrabar [-] , A. Zilvar [-]

ŽK: 18. A. Zilvar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janeček Štěpán - BUCHTA Petr, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.