0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1p.
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

03.09.2016 10:15

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lázně Bělohrad po bezgólovém zápasu porazily Slavii na penalty


Branky


0

Během vyměřených devadesáti minut žádná branka nepadla, ke slovu se tak dostal rozstřel, ve kterém byli úspěšnější fotbalisté Lázní Bělohrad. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase byly na obou stranách k vidění nepřesnosti a nedorazy v útočné fázi. Fotbalisté Lázní Bělohrad se několikrát snažili přelstít domácí obranu pomocí dlouhých přihrávek, ty ale dobře četl slávistický gólman Jan Moník, který několika výběhy uklidnil situaci. Slavia se snažila o kombinaci na polovině soupeře, ve čtrnácté minutě domácí vybojovali přímý kop z hranice vápna, následná střela ale mířila vysoko nad hostující branku Marka Galla. Domácí však nespoléhali jen na postupnou kombinaci, v několika případech se jim podařilo zrychlit hru a dostat se k přečíslení. Branka však nepadla ani ve dvacáté čtvrté minutě, kdy domácí zakončili svoji rychlou akci po pravé straně střelou po zemi, která jen těsně minula levou tyč bělohradské branky. Lázně Bělohrad se ani za cenu faulů neštítily důrazné hry, Slavia však byla v rozehrávce standardních situací nepřesná, a i proto branka v prvním poločase nepadla. 

Gól nepadl ani ve druhé půli

Skóre zápasu se nezměnilo ani ve druhém poločase. Na začátku druhé půle se domácí dostali k dobrému zakončení, hlavičkové zakončení ale nakonec rozvlnilo síť pouze z horní strany branky. Obraz hry se v dalším průběhu podobal tomu z prvního poločasu. Oba týmy rozehrávaly několik standardních situacích, v rozehrávce i zakončení ale hráčům na obou stranách chyběla přesnost. V osmdesáté minutě se k pohotové ráně z hranice vápna dostali domácí, bělohradský brankář Marek Gall byl však pozorný a nebezpečnou ránu vytěsnil od své levé tyče na rohový kop. Na bezgólovém stavu nic nezměnila ani devadesátá minuta, kdy se domácí hráč dostal po standardní situaci k odraženému balonu, jeho pohotové zakončení však těsně minulo levou tyč hostující branky. Ke slovu se tak dostal penaltový rozstřel. 

 

V prvních třech sériích penaltového rozstřelu si hráči vynahradili gólové sucho během zápasu. Všichni tři střelci na obou stranách sebevědomě vymetali rohy soupeřovy branky a proměňovali své penalty. Rozhodující zlom přišel ve čtvrté a páté sérii. Domácí gólman Jan Moník sice chytil jednu penaltu hostů, bělohradský brankář Marek Gall na tom byl ještě o něco lépe, zlikvidoval dva střelecké pokusy Slavie, a rozhodl tak o dvoubodovém zisku Lázní Bělohrad. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: V improvizované sestavě jsme nedokázali produkovat zažitý styl, přesto jsme se do šancí dostali, ale bez vstřelené branky se vyhrát nedá. Hosté si po houževnatém výkonu a penaltovém rozstřelu bod navíc asi zasloužili.


Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] - Š. Derner [-] , V. Horák [-] , D. Veselý [-] , M. Hloušek [-] (46. J. Kabeláč [-] ) - T. Erber [-] , D. Chobotský [-] (88. M. Klicnar [-] ) - J. Špaček [-] , L. Rohlíček [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (82. J. Kobrýn [-] ) , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , J. Zejfart [-] (89. M. Šorm [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 17. J. Hrnčíř , 23. J. Wagenknecht .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fišer Pavel - PÁLKA Martin, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.