3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo ve šlágru dne porazilo hladce Bezdružice


Branky


31. P. Kotva (p.) , 64. J. Vyšňovský , 77. P. Kotva
0

Vzhledem k tomu, že dva zápasy byly v sobotu pro špatné podmínky zrušeny a byl mezi nimi i souboj Stráže z Halží, upřela se všechny pozornost především k zápasu Studánky a Bezdružic, což byl jednoznačně šlágr celého dne. Pokud ale někdo očekával vyrovnaný boj, tak se mýlil. Dynamo zvládlo toto měření sil skvěle a s naprostým přehledem. Zápas celou dobu kontrolovalo, soupřei prakticky nic nedovolilo, hrálo si svou hru, postupně navyšovalo své vedení a zaslouženě vyhrálo 3:0. Dynamo se tak posunulo k dvojici týmů, které mají po dvanácti bodech a je s nimi v popředí tabulky. Bezdružice jsou s devíti body páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružicím se zranil mozek týmu a bylo to znát

Tento zápas byl z velké části o zkušenostech. Hrál ose ne velmi těžkém terénu a za složitých podmínek. Lépe se ale dokázali přizpůsobit domácí, kteří působili dnes skvěle. Soupeře dokázali přehrávat a hravě ho drželi na uzdě. Jiskře navíc chyběli zpočátku hráči ze základu, kteří se opozdili a přijeli až v průběhu první půle. Hosté se ale dokázali do té doby ubránit. Pak se začalo vša ale sesypávat ještě více. Pro zranění musel střídat Čapek, tvůrce hry hostů, jehož absence byla neuvěřitelně znát. Poté se navíc hosté dopustili faulu ve vápně, a tento zákrok potrestal gólem sám faulovaný Pavel Kotva. Studánka byla ve vedení a měla vše ve svých rukách. Jiskra zareagovat nedokázala, v první půli si Dynamo vedení snadno udrželo.

Brankář podcenil Kotvův pokus a bylo rozhodnuto

Ve druhé půli se Bezdružice trochu vzepřely, ale přesto se nedostaly k jediné střele. Když už si šanci vytvořily, zbytečně celou akci přehrály a tím svou příležitost zmařily. Dynamo tak mělo vše stále pod kontrolou. Ve čtyřiašedesáté minutě mu navíc pomohla chyba brankáře hostí, který podcenil střelu Pavla Kotvy, která rozvlnila podruhé jeho síť. Bylo rozhodnuto. Pak už se zápas v podstatě jen z povinnosti dohrával. Zbytek byl jen formalitou. Domácí si vedení bez potíží udrželi a nakoenc ještě Josef Vyšňovský pro jistotu přidal hlavou třetí gól. Dynamo tak vyhrálo bez potíží 3:0 a salví další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Radek Mráz: Dnes to byla paráda. Kluci makali, výborně kombinovali a zkrátka hráli celkově velmi dobře. Oproti minulému zápasu jsme to tentokrát zvládli v úplně jiném stylu. Celý zápas jsem byli lepší a soupeři jsme nedovolili jedinkrát vystřelit. Dnes jsem si to prostě pohlídali. Přehráli jsme je ve středu hřiště, a to bylo klíčové.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Začátek zápasu byl hodně zbrklý. Myslím, že ho hodně ovlivnil mokrý povrch. Navíc nám dva hráči základní sestavy dorazili až trochu déle. Ale ustáli jsme to. Pak se nám ale zranil střední záložník, mozek týmu a ještě jsme dostali gól z penalty. Ve druhé půli jsme dostali nešťastnou branku a pak už jsme nebyli schopní s tím nic udělat. Studánka ukázala, že má velmi zkušený a kvalitní tým, její hráči zvládli zápas výborně. Naši mladíci tam především sbírali zkušenosti, o kterých to podle mě dnes bylo. Snad nám alespoň tímto tento zápas pomůže do dalších kol.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - P. Kotva [-] , L. Novák [-] , D. Lončík [-] , T. Vlček [-] - J. Klesa [-] , J. Hubálek [-] (82. M. Vlček [-] ) , O. Janovec [-] (50. D. Marek [-] ) , T. Diviš [-] - M. Ruda [-] (61. M. Bureš [-] ) , J. Vyšňovský [-] -

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Oroz [-] , J. Michalčák [-] , M. Dvořák [-] , V. Gábor [-] - M. Dvořák [-] - - S. Čada [-] , M. Filip ml. [-] , P. Dvořák [-] (75. L. Čada [-] ) , P. Čapek [-] (23. R. Fojtík [-] ) , D. Szegecs [-]

ŽK: 45. J. Hubálek , 82. M. Bureš , 86. J. Vyšňovský - 73. P. Dvořák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), KOŘÍNSKÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.