2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Derby zvládl lépe Chlum


Branky


18. M. Valeš , 72. M. Brejcha - 43. P. Bořík , 73. V. Calta , 77. D. Kvídera (p.)
0

Střížovice odehrály třiyrovnané zápas a odnesly si z nich šetst bodů. Další body chtěli získat i v derby proti Chlumu. To Chlumjezatím bohužel bez bodu, ale jeho výkonu nejsou špatné a mají vzestupnou tendenci. Derby nakonec skončilo těsnou výhrou hostí, ty mají tak první body v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší

Od úvodní minuty byli aktivnější domácí, kteří více drželi balon a přehrávali Chlum. K žádné velké šanci to ale nevedlo. Hosté se snažili o kombinaci, ale hrbolatý terén a zbytečné nepřesnosti je brzdili. Když už začaly přicházet šance tak Střížovice nebyly schopni trefit branku. V 18. minutě už ale přišla první gólová radost. Michal Valeš se dostal k balonu a propálil vše co mu stálo vcestě. Jelikož převaha domácích pokračovala tak hosté přistoupili ktaktickým změnám. Beci si prohodili strany a na domácího tvůrce hry Michala Brejchu byla nasazena osobní obrana. Tyto změni vedli k vyrovnání hry. Na šance se ale čekalo i nadále. Důležitý moment přišel chvíli před poločasem. Šindelář zahrával volní přímý kop, domácí golman jeho centr vyboxoval, ovšem jen na hlavu Pavla Boříka, ten ho hlavičkou vracel na bránu a jeho pokus zapadl až do sítě.

Obrat Chlumu

Ve druhé půli byl už k vidění vyrovnaný fotbal. Pohledný fotbal to ale nebyl, oba týmy spíše nakopávaly. Také se přitvrdilo a hrálo sedůrazné derby. První zajímavější okamžik druhého poločasu přišel, když Martínek rozehrával volný kop. Jeho centrovaný balon do prostoru penalty si našel Šindelář, ale jeho hlavička míříla jen do tyče. Následovala išance nadruhé straně, kdy Valeš z nadějné pozice střílel ale Kvídera si s jeho pokusem poradil. V 72. minutě si domácí vzali opět vedení. Michal Brejcha se uvolnil a pěknou ranou k tyči skóroval. Netrvalo ani minutu a stav už byl zase nerozhodný. Červenka potáhl balon po levé straně, přihrál Václavu Caltovi a ten krásnou střelou na zadní tyč srovnal. V 76. minutě se opakovala spolupráce, Červenka do ulice balon Caltovi, ten ve sprinterském souboji porazil obránce domácích. Běhánek ale zatáhl za záchranou brzdu, ovšem jen za cenu červené karty a penalty. K penaltě sep ostavil brakář Dušan Kvídera. I když si na jeho pokus brankář šáhl, nedokázal ho vytáhnout mimo tyče. Domácí pak vrhli všechny síli do vyrovnání. Žádnou výraznou šanci si už ale nevytrvořili. Chlum tak bere první body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Jednalo se o derby, v prvním poločase jsme soupeře přehrávali ale stříleli jsme mimo branku.Ve druhé půli jsme špatně pokrývali hráče a upadalo nasazení. Pustili jsme soupeře do hry. I v deseti lidech jsme měli šance vyrovnat. Bohužel se to nepovedlo a jsme bez bodu."

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, Šlo o derby a všichni k tomu zápasu přistupovali zodpovědně, navíc jsme potřebovali získat první body. Jsem rád, že i přes špatný začátek jsme ukázali vůli a touhu po vítězství. Věřím, že náš toto vítězství nakopne a budou přibývat další body na naše konto."

Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - P. Valeš [-] (78. J. Šilhánek [-] ) , V. Volf [-] , M. Brejcha [-] , P. Šašek [-] , M. Valeš [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - L. Martínek [-] (87. L. Hajšman [-] ) , P. Šindelář [-] , J. Pelikán [-] (80. S. Eret [-] ) , P. Bořík [-] (90. L. Hajšman [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , M. Šlajs [-] (89. Z. Švec [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 50. M. Houdek - 34. P. Šindelář . ČK: 76. V. Běhálek .
Hráči zápasu: M. Valeš - P. Bořík .
Místo: Střížovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - SCHINGLER Milan, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.