Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov otočil zápas proti Opatovicím


Branky


0

Starý Máteřov přivítal na svém hřišti Opatovice. Diváci mohli být spokojeni, neboť v tomto zápase viděli celkem sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zastřelovali

Domácí hráči se v první půli snažlil útočit, vytvořili si několik velkých šancí, jenže se zastřelovali. Zejména pokusy ofenzivního tria Hlaváček - Fenyk - Jonáš míjely cíl. 

Po střetu brankáře Mokrejše se Žďárským se máteřovští dožadovali penalty, ta se nepískala a pro zraněného kapitána domácích navíc zápas skončil už ve 26.minutě.

A dle pravidla "Nedáš,dostaneš." se gólově urodilo na druhé straně. Ve 37.minutě potrestal domácí chybu v rozehrávce Adamuška - 0:1.

A o dvě minuty později přišel další opatovický úder. Po rohovém kopu máteřovští vykopávali míč z brankové čáry, k dorážce se však dostal Tešla a bylo to 0:2.

Domácí tak v prvním dějství tvrdě doplatili na špatnou koncovku.

Obrat v závěru

Vstup do druhé půle vyšel Máteřovu náramně. Po ideálním centru Fenyka se hned ve 46.minutě prosadil hlavou Jonáš - 1:2.

Vyrovnání přišlo v 64.minutě, když opatovickým utekl Hlaváček, jeho pokus brankář vyrazil a dorážející Fenyk dopravil míč do sítě - 2:2.

Hosté se však o pět minut později vrátili do vedení. Domácí obrana totiž nedokázala zastavit útok, na jehož konci skóroval před brankou osamocený Jozíf - 2:3.

Opatovice postupně ze hry odpadávaly, projevila se také širší lavička náhradníku na domácí straně. Hosté přestávali stíhat a následovalo logické vyústění - závěrečný obrat.

Nejprve v 81.minutě srovnal Ročňák na 3:3. A v 84.minutě dílo dokonal střídající Zezula, který technickou střelou kolem hranice vápna obstřelil obránce a na jeho povedený pokus byl Mokrejš v brance Opatovic krátký - 4:3.

Mateřov tak bral první tři body, díky obratu ve druhé půli.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( hrající trenér Máteřova ): Padlo hodně gólů, pro diváky to mohl být asi pohledný zápas. Dlouho jsme si štelovali mířidla, branku jsme začali trefovat v podstatě až ve druhém poločase, těch šancí bylo opravdu hodně.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - D. Jonáš [-] , P. Kalous [-] (46. J. Zezula [-] ) , J. Hlaváček [-] , A. Šťastný [-] , P. Žďárský [-] (26. P. Ročnák [-] ) , T. Fenyk [-] (90. L. Horák [-] ) , J. Škrha [-] (69. J. Macek [-] ) , J. Mzyk [-] (46. O. Matýs [-] ) , T. Voženílek [-] , V. Procházka [-]

AFK Opatovice n. L. B
D. Mokrejš [-] - M. Jozíf [-] , D. Vosáhlo [-] , A. Mejtský [-] , J. Tešla [-] , O. Kučera [-] , R. Richter [-] , J. Blažek [-] , M. Špalek [-] , D. Adamuška [-] (59. P. Bartoníček [-] ) , M. Jánoš [-] (46. P. Svoboda [-] )

Hráči zápasu: V. Procházka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rokyta Václav - SKALICKÝ Jakub (N), ŘEZÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.