Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muži na Hlubině utrpěli první porážku sezóny


Branky


0

Pokud byla domácí remíza s Hrušovem prvním varováním, pak je vysoká prohra na Hlubině jasným důkazem, že celá sezóna rozhodně nepůjde tak hladce, jako by se po úvodních zápasech mohlo zdát. Proti Slavoji v neděli stál zdatný soupeř, který si zaslouženě došel pro tři body. Mnohem víc, než pomoc několika hráčů áčka v dresu Hlubiny, k tomu však přispěly individuální chyby, kterých se naši muži v zápase dopustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí šli do vedení po rychlé akci už po třech minutách. A jelikož o chvíli později na druhé straně Vantuch před domácím gólmanem neuspěl, přišel v 17. minutě druhý domácí trest. Slavoj sice ve 25. minutě snížil na 1:2, když si Kašpárkův centr domácí srazili do vlastní branky, ale nedlouho poté hráči Hlubiny dvěma góly v rozmezí tří minut odskočili do tříbrankového vedení. Na náladě hostům nepřidal ani neuznaný gól po údajném ofsajdu.

 

Do druhé půle Slavoj vstoupil s velkým odhodláním něco s utkáním ještě udělat a výsledkem byl gól Tomáše Grochovského jen pár desítek vteřin po zahájení hry. Více se ale našim mužům z tohoto tlaku vytěžit nepodařilo. Nutno podotknout, že k tomu několika necitlivými výroky přispěl i rozhodčí Křižák. Když po jednom takovém faulu–nefaulu domácí přetavili přímý kop v pátý gól, bylo o vítězi utkání rozhodnuto.

 

text zdroj: http://www.slavojrychvald.cz/



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
J. Feik [-] - M. Řezniček [-] , M. Sasko [-] , R. Opěla [-] , J. Řezníček [-] , J. Kielbas [-] , D. Gregor [-] , O. Klaban [-] , A. Procházka [-] , R. Šmahlík [-] , M. Krpec [-] (32. O. Hyrník [-] )

TJ Slavoj Rychvald
M. Chamráth [-] - P. Vantuch [-] , R. Macura [-] , T. Grochovský [-] , J. Matajsz [-] , D. Kašpárek [-] , J. Bonczek [-] , J. Plánička [-] , T. Rozsíval [-] , J. Nekoranec [-] , O. Lipjak [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: KŘIŽÁK Ivo - MÜLLER Martin, SOCHA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.