4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice otočila zápas s Diossem


Branky


41. L. Paleček (p.) , 66. J. Vitouš , 69. P. Švajcr , 75. M. Krč - 29. D. Kroščen , 35. A. Aliyev
0

Domácí prostředí dodalo Radnici sílu k velkolepému otočení zápasu s Diossem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl z obou stran poměrně vyrovnaný, bez větších brankových příležitostí. První udeřili hosté ve 29.minutě, když domácí zaspali ve středu obrany a útočník hostů Dušan Kroščen prostřelil gólmana domácích – 0:1. V 35.minutě přišlo další zaváhání v obraně Radnic a Anar Aliev zvýšil střelou z velkého vápna na 2:0 pro hosty. Pro domácí to byl velký šok, jelikož do té doby nebyli pod souvislým tlakem. Do poločasu se jim však podařilo stav snížit, když ve 41. minutě z penalty s přehledem skóroval Paleček.

 

V úvodu druhé půli střídali Habr a Esterka a výrazně oživili hru domácích. Radnice zlepšili hru a byli lepším týmem skoro ve všech ohledech.V 60.min. Habr orazítkoval tyč branky Nýřan.V 66.min. Radnice konečně vyrovnali na 2:2, když se v pokutovém území hezkým obloučkem přes brankáře trefil Vitouš.V 69.min. Esterka ideálně vysunul Švajcra a ten mířil přesně. Domácím se v tu chvíli podařilo otočit z 0:2 na 3:2. Radnice ale pokračovala ve zlepšeném výkonu a v 75.minutě po přesném rohu Palečka kanonýr M.Krč zvyšoval na 4:2. Hosté se snažili o zkorigování výsledku,ale domácí svoje vedení s  udrželi. Konečný stav 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: V tomto zápase Radnice po nevýrazném výkonu v první půli zlepšili ve druhém poločase svou hru a soupeře herně převyšovali a převahu dokázali brankově vyjádřit.Vítězství Radnic je zasloužené.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - V. Melich [-] (79. L. Koffer [-] ) , M. Veselý [-] , M. Krč [-] , L. Paleček [-] - J. Cozl [-] (48. M. Habr [-] ) , J. Vitouš [-] , P. Loukota [-] (59. J. Esterka [-] ) , D. Krč [-] - D. Rýdl [-] , P. Švajcr [-] (84. T. Spěváček [-] )

TJ Nýřany
M. Procházka [-] - D. Kroščen [-] (61. V. Tyml [-] ) , J. Václavík [-] , M. Rosol [-] , T. Voráček [-] , L. Šlégl [-] , A. Aliyev [-] , J. Folk [-] , Z. Cink [-] , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

ŽK: 31. J. Vitouš , 33. M. Veselý , 89. L. Koffer - 18. J. Václavík , 63. V. Tyml .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - MELICHAR Vladimír (N), POSPÍŠIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.