P. Loužecký 67. (p.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh veze dva body domů


Branky


67. P. Loužecký (p.) - 79. J. Lukeš
0

Tvrdý zápas, který se neobešel bez zranění !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas sliboval dobrou podívanou, čehož se víceméně diváci dočkali. Dvě minuty po začátku protáhl Mrázek Kučeru. Ten odchytal celý zápas ve velké pohodě. Kolem 15. minuty se ovšem po dalším z důrazných zákroků zranil právě zmiňovaný Mrázek Denis. Bohužel musel být střídán, díky čemuž se do hry podíval Hrubý Martin. Hra pokračovala v nastoleném trendu až do konce poločasu. Poločasové skóre 0:0.

 

V druhém poločasu už bylo poznat, že se týmy alespoň trochu oťukaly.  Šancí stále přibývalo, až se konečně jeden z týmů prosadil. Po akci Mottla s Havlasem se provinil brankář hostů proti pravidlům, což znamenalo jediné -  Penaltu !  Míč si na puntík postavil Petr Loužecký, jako kapitán, a proměnil. Domácí si vedení užili jen deset minut, jelikož Zbiroh se nechtěl dát lehce. V 79. minutě vyrovnal Lukeš Jan a nasměroval tak zápas k penaltám. Ty po konečném výsledku 1:1 přišly.

 

Penalty jsou velkou loterií, což všichni víme. V tento den byli šťastnější hráči Zbirohu. V páté sérii sice mohl rozhodnout  Herzog, ale možnost zahodil. Na konec byl tento moment klíčový.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Kryštof Jiří: Začátek zápasu a vlastně tak celý zápas se hrálo opravdu tvrdě. Myslím, že to byla zasloužená remíza pro oba týmy. Opravdu tvrdě vybojovaná.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - J. Guldán [-] (65. R. Straka [-] ) , F. Loukota [-] (46. M. Mottl [-] ) , D. Mrázek [-] (20. M. Hrubý [-] ) , J. Rollinger [-] , M. Havlas [-] , L. Míčko [-] , P. Loužecký [-] , J. Bernard [-] , O. Herzog [-] , D. Takáč [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - J. Vetengl [-] (80. V. Hrabák [-] ) , Z. Javůrek [-] , S. Jaroš [-] (75. P. Kugler [-] ) , Z. Dubček [-] , J. Bojko [-] , J. Lukeš [-] , M. Brož [-] , M. Švehla [-] , V. Ludvík [-] , M. Jaroš [-]

ŽK: 76. R. Straka , 78. J. Bernard - 15. J. Lukeš , 65. M. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pressl Václav - STUCHL Karel (N), JAMBOR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.