3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková doma padla


Branky


23. L. Bůcha , 39. L. Bůcha (p.) , 52. J. Rottenborn - 18. J. Folk , 31. A. Aliyev , 48. Z. Cink , 80. L. Jiránek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýřany se v tomto zápase dostali do vedení  poněkud brzy. V 18. minutě se do černého trefil Jan Folk a rozesmutněl tím domácí příznivce. Ovšem za pět minut to už bylo zase nerozhodně.  Správně nařízenou penaltu proměnil Bůcha.  Hosté ovšem dále útočili, což přineslo své ovoce . Přišla 31. minuta  a Alyiev Anar s druhým gólem hostů. Ovšem v  39. minutě domácí znovu vyrovnali vývoj zápasu další penaltou. Opět si k ní stoupnul Bůcha a bez problému proměnil. Do konce poločasu už se nic nepřihodila, tudíž se do kabin šlo za stavu 2:2.

 Do druhého poločasu šly oba týmy s tím, že na protihráče vlítnou a bude. Víceméně se plán povedl oběma týmům . Hned v 48. minutě se totiž prosadil nýřanský Cink, aby ho za další 4 minuty napodobil domácí Rottenborn. Zápletku rozhodl až v 80. minutě Jiránek Lukáš.  V posledních minutách se Raková dostala k velkému tlaku, z něhož však nic nevytěžili. Konečný stav 3:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Nýřany
Niedermayer Martin: Poločas byl remízový, ale na konci toho druhýho jsme to jen tak, tak přežili. Ohodnotil bych to jako opravdu vydřený body.



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - L. Bůcha [-] , M. Běle [-] , V. Štincík [-] , J. Procházka [-] (85. J. Blažek [-] ) , J. Černý [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-] , D. Kašpar [-]

TJ Nýřany
M. Procházka [-] - M. Rosol [-] , L. Šlégl [-] (67. L. Jiránek [-] ) , J. Hauer [-] , A. Aliyev [-] (67. J. Václavík [-] ) , J. Šlégl [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Folk [-] (82. M. Štěpánek [-] ) , Z. Cink [-] (88. T. Zimmermann [-] ) , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

ŽK: 59. D. Kašpar - 39. L. Šlégl , 56. J. Šlégl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - KAŠPAR Zdeněk, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.