1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice s Holoubkovem hráli nerozhodně


Branky


0

O bonusovém gólu rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se vůbec nepovedl hostům z Vejprnic. Už v 4. minutě se prosadil Vintr Patrik, když se po standardní situaci dostal k dorážce. Tu brankář Kovařík vůbec neviděl, a tak neměl šanci proti ní zasáhnout. Po této trefě se ovšem domácí stáhli a nechali hosty hrát. Ti si s nabídnutou šancí poradili a už ve 20.minutě srovnali stav na 1:1. Po akci zprava se totiž obránce Holoubkova nechal předskočit od Pavla Havlase, který prostrčil míč na bližší tyč a mohl slavit gól. Vejprnice tento gól nakopl, ale do konce poločasu už nedokázali druhý gól přidat. Stav prvního poločasu 1:1.

 

Druhý poločas začal pro oba týmy stejně. Nikdo nezískával větší převahu. Domácí však byli o trochu aktivnější, nicméně šance v závěru utkání přišly na straně Vejprnic. Havlas se totiž dostal před brankáře a efektně ho přehodil. Balónu se do branky nechtělo a skočil přímo na břevno. Mottl poté dorážku minul. Zápas tedy skončil 1:1 a pokračovalo penaltami.



Ohlasy k zápasu


TJ Holoubkov
Petr Beran: Začali jsme aktivně, jenže jsme po našem gólu zalezli. Ve druhém poločase jsme měli dost šancí na výhru, ale remíza je asi zasloužená pro oba týmy.

SK Slavia Vejprnice B
jiří Kryštof: Výkon na naší straně byl kolektivní. Dokázali jsme vybojovat bod navíc, ale remíza ze základní hrací doby byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Holoubkov
P. Šmíd [-] - T. Jankovský [-] , J. Zajíček [-] , P. Vintr [-] , M. Ineman [-] , F. Ineman [-] , T. Aubrecht [-] , T. Teplý [-] , V. Kořan [-] , T. Huml [-] , M. Rada [-] (43. J. Petřík [-] )

SK Slavia Vejprnice B
V. Kovařík [-] - D. Mrázek [-] (46. M. Mottl [-] ) , J. Rollinger [-] (77. R. Straka [-] ) , M. Havlas [-] , L. Míčko [-] , P. Bárta [-] , P. Loužecký [-] , J. Bernard [-] , O. Herzog [-] , D. Takáč [-] (89. K. Stuchl ml. [-] ) , J. Guldán [-] (60. M. Hrubý [-] )

ŽK: 43. F. Ineman , 68. M. Ineman - 63. P. Loužecký .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VOCELKA Milan - KOMANEC Petr, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.