0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice potvrdily slušnou formu


Branky


0

V pátém kole zavítali hráči Černic na trávník Dlouhé Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoilov poslal hosty do vedení

Dlouhá Ves měla před tímto utkáním sérii dvou vítězství v řadě, kterou chtěla určitě prodloužit. Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté, kteří měli již od úvodních minut územní převahu. Dlouhoveští ale podnikali rychlé protiútoky, ze kterých mohli i skórovat, nedařilo se jim ale v zakončení. Jejich neefektivitu dokázali hosté potrestat ve 24. minutě, kdy se po tečovaném volném přímém kopu prosadil Petr Stoilov a zařídil tak svému týmu vedení. Od tohoto momentu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Domácí se z inkasované branky nemohli oklepat, soupeř je naprosto přehrával. Do konce prvního poločasu se ale i přes převahu Černic skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Černice si výhru pohlídaly

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Černice i nadále dominovaly na míči a soupeře prakticky k ničemu nepouštěly. Na domácích hráčích byla vidět snaha zvrátit nepříznivý průběh zápasu, podnikali rychlé kontry, soupeř si s nimi ale dokázal poradit. Hosté se snažili vstřelit pojišťovací branku, která by je uklidnila, dlouho se jim to ale nedařilo, a tak bylo stále o co hrát. Rozhodnutí přišlo až v 84. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal střídající Marek Müller a definitivně tak podtrhl vítězství Černic, které si díky výsledku 0:2 připisují další tři body a v tabulce se nachází na prozatimní třetí příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Na soupeři bylo jasně znát, že hrál loni A třídu. Hráli jsme proti vyspělému mančaftu, který prokázal kvalitu. Šancí jsme ale měli více my, bohužel bez efektu. Bez gólů se nedá vyhrávat.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: Jednostranná záležitost hostujícího mužstva. Domácí si za celý zápas nevypracovali ani jednu šanci, ve všech ohledech jsme je přehrávali a po zásluze si odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] (69. F. Blažek [-] ) , P. Švajka [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , J. Riepl [-] (81. F. Matějka [-] ) , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] (54. P. Beránek [-] ) , O. Goby [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Stoilov [-] (29. M. Laibl [-] ) , O. Marušinec [-] , P. Mlnařík [-] - M. Chvojka [-] , J. Mastný [-] , M. Hohlberger [-] , M. Mur [-] (76. M. Müller [-] ) , J. Müller [-] (85. P. Mastný [-] ) - F. Švejda [-] , D. Šádek [-] -

ŽK: 22. P. Pechek - 64. O. Marušinec .
Hráči zápasu: P. Švajka , J. Riepl - M. Mur .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BERÁNEK Pavel (N), TROJAN Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.