0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín potvrdil slušnou formu


Branky


0

Ve třetím kole se střetly i týmy Strážova a Měčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měčín se dvěma brankami dostal do vedení

Měčínští vstupovali do utkání ve větší herní pohodě a na předváděné hře to bylo znát. Domácí se nemohli dostat do zápasu, od úvodních minut tahali za kratší konec a pouze přihlíželi ofenzivním výpadům soupeře. Měčínu se ale dlouho nedařilo prolomit urputnou obranu soupeře, a tak museli diváci čekat na gól až do 25. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil hostující Jakub Štampach. Hráči Měčína ale nepolevili a i nadále tlačili svého soupeře na jeho polovinu. Odměnou jim byl druhý gól, o který se ve 33. minutě po centru Dušana Němce postaral Daniel Vondra. Domácí fotbalisté za celou první půli nepředvedli téměř nic, do žádné zajímavé šance se nedostali. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Ve druhém poločase se již skóre neměnilo

Obraz hry se ve druhé půli téměř nezměnil. Měčínští měli i nadále více ze hry a soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. V poklidu si hlídali dvoubrankové vedení, strážovští jako kdyby neměli dostatek sil na alespoň částečné zdramatizování. Utkání se ve druhém poločase spíše dohrávalo, za zmínku stojí dvě velké šance Měčína, z nichž ani jedna neskončila brankou. Jak Jiří Vlček, tak Jan Duchek své velké příležitosti nedokázali využít, a tak se již skóre neměnilo. Strážov tedy nezvládl své domácí utkání a připisuje si již druhou prohru v řadě. To Měčín po nepovedeném úvodním zápase chytil formu a nachází se na prozatimní první příčce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Po celý zápas jsme byli lepší, měli jsme ještě několik šancí, které jsme nedokázali využít, takže rozdíl mohl být i vyšší. V prvním poločase jsme se dvěma góly dostali do vedení,, které jsme si do konce zápasu pohlídali.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - T. Volf [-] (77. O. Schwarz [-] ) , J. Hosnedl [-] (73. P. Kollross [-] ) , L. Janka [-] , R. Kalista [-] (54. L. Soušek [-] ) , O. Uruba [-] , V. Čížek [-] (61. A. Presl [-] ) , D. Kološ [-] , M. Plíhal [-] , M. Chaluš [-] , M. Denk [-]

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , D. Vondra [-] (80. J. Benda [-] ) , M. Bauer [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Vlček [-] , R. Kojan [-] , P. Hlavatý [-] (46. J. Krotký [-] ) , O. Jareš [-]

ŽK: 61. M. Plíhal , 68. M. Denk , 90. L. Soušek .
Hráči zápasu: J. Štampach , R. Kojan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KREIBICH Josef (N), ČEJKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.