Starý Plzenec zatím doma stoprocentní


Branky


0

Třetí kolo otevřel duel mezi Starým Plzencem a Chotěšovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brejcha nasázel hattrick během necelé půlhodiny

Chotěšov zatím prožívá sezonu jako na houpačce. V prvním zápase prohrál o čtyři góly ve Strážově, ve druhém utkání smázl Spálené Poříčí 5:0. Od úvodních minut bylo ale zřejmé, kdo je na hřišti pánem. Hráči Plzence svého soupeře naprosto přehrávali, chotěšovští se nemohli dostat do zápasu. Domácí dokázali svou převahu přetavit ve vedoucí branku, o kterou se ve 12. minutě postaral Pavel Brejcha, který zdaleka neřekl poslední slovo. Hned o dvě minuty později se totiž ten samý hráč prosadil podruhé a zařídil tak svému týmu skvělý start. Domácí i nadále tlačili svého soupeře na jeho polovinu a hosté nevěděli, kam dřív skočit. Ve 24. minutě navíc opět neuhlídali Pavla Brejchu, který zvyšoval už na 3:0 a vypadalo to, že chotěšovští odjedou s debaklem. Hra se ale poté poměrně uklidnila, už se nehrálo v takovém tempu, a tak si mohli obránci Chotěšova trochu vydechnout. Do konce poločasu ale udeřili staroplzenští ještě jednou, ve 36. minutě zvyšoval na rozdíl čtyř branek Jan Kuncendörfer. Domácí tedy naprosto ovládli první poločas a po zásluze vedli 4:0.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté mnohem lépe a na jejich hře to bylo znát. Náskok domácích byl sice příliš velký, chotěšovští ale zdaleka nic nevzdávali. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí a povedlo se jim i snížit. V 62. minutě se zapsal do střelecké listiny Adam Štökl a vykřesal tak alespoň jiskřičku naděje na bodový zisk. Domácí si ale zbytek zápasu v poklidu hlídali a žádný velký zvrat nedopustili. Zbytek utkání se spíše jen dohrávalo, a tak se skóre již neměnilo. Starý Plzenec tedy s přehledem porazil Chotěšov 4:1 a bere další tři body. Hosté musí litovat špatného prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: První poločas byl jasně v naší režii, dělali jsme si co jsme chtěli a po zásluze jsme vedli o čtyři branky. Ve druhé půli už to bylo vyrovnanější, spíše se jen dohrávalo i vinnou velkého horka.

TJ Chotěšov
Radek Kubíček: Do utkání jsme vstoupili velmi naivně a po dvaceti minutách jsme prohrávali 3:0. Dostali jsme góly po hloupých chybách, soupeř chodil sám na bránu. Hráli jsme úplně jinak než minulý týden, bez agresivity, nedařilo se nám. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale už bylo pozdě. Kdybychom takhle odehráli i první poločas, mohlo to vypadat úplně jinak.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.