Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov napravil zaváhání z předchozího kola


Branky


0

Ve druhém kole se potkaly i týmy Chotěšova a Spáleného Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naprostá dominance domácího družstva

Chotěšovští měli po vysoké prohře z minulého kola určitě co napravovat, v cestě jim ale stál nepříjemný soupeř. Od úvodních minut ale bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, domácí svého soupeře prakticky nepouštěli k míči. Hráči Spáleného Poříčí vypadali, jako kdyby byli ještě v kabině a domácí toho dokázali využít. Hned v 6. minutě je poslal do vedení Josef Schamberger a určil tak ráz celé první půle. Hosty tato branka ještě více srazila do kolen a po celý zbytek poločasu se jim nedařilo prakticky nic. To domácí byli na koni a svou převahu dokázali přetavit v další branky. Ve 28. minutě se do střelecké listiny zapsal Adam Štökl a o pět minut později ho následoval jeho týmový kolega Miroslav Bednář. Tříbrankové vedení dodalo domácím fotbalistům ještě větší klid a pohodu, navíc v závěru první půle zvýšil na 4:0 Pavel Braun, a tak bylo po první půli o osudu utkání téměř rozhodnuto.

Chotěšov si tři body bez problému pohlídal

Druhá půle začal totožně jako ta první. Hned po několika minutách hosté inkasovali, druhý přesný zásah v utkání si zapsal Adam Štökl a definitivně tak podtrhl beznaděj Spáleného Poříčí. Jeho hráči se snažili vstřelit alespoň čestnou branku, v dnešním zápase ale zkazili vše, na co sáhli. Chotěšovští se už nikam nehrnuli, v poklidu si hlídali pětibrankové vedení. Zbytek zápasu se odehrál v naprostém klidu, navíc se jednalo i o velmi slušné utkání, rozhodčí udělil pouhou jednu žlutou kartu. Chotěšov si tedy po přesvědčivém vítězství 5:0 napravil reputaci z duelu se Strážovem a naplno tak ukázal své herní kvality.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček: Dnešní zápas byl od minulého týdne úplně odlišný. Od začátku do konce hráči plnili to co měli a přineslo to krásný výsledek. Výkon byl vynikající, opravdu se na to dalo koukat.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Dnes to byla z naší strany fotbalová beznaděj. Do tohoto zápasu snad nastoupila jiná jedenáctka než do předchozího utkání s Hrádkem, jinak si to neumím vysvětlit. Soupeř nás naprosto přehrával ve všech směrech, zasloužený debakl.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Eret [-] (79. O. Pešta [-] ) , M. Bednář [-] , E. Molek [-] - J. Schamberger [-] , P. Znášik [-] , J. Jindřich [-] , J. Multrus [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] (72. D. Grössl [-] ) , P. Braun [-] -

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - J. Louda [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] , P. Roj [-] - P. Byron [-] , J. Novák [-] (55. M. Hofman [-] ) , P. Karlík [-] , V. Novotný [-] (79. M. Bláha [-] ) - D. Šlajs [-] , J. Šefl [-]

ŽK: 63. J. Schamberger .
Hráči zápasu: J. Schamberger , A. Štökl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - PÁLEK Ondřej, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.