5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy si na úvod zastřílely


Branky


1. T. Rendl , 20. Š. Bilíček , 47. J. Sojka , 61. D. Dolanský , 72. P. Kotrba (p.)
0

První kolo uzavřel zápas mezi Klatovy a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila ráz zápasu

Hráči Dlouhé Vsi si horší vstup do sezony snad ani nemohli představit. Hned po rozehrání na ně totiž domácí vlétli a byla z toho branka po pouhých 14 vteřinách. Postaral se o ni Tomáš Rendl a zařídil tak svému týmu raketový vstup do zápasu. Tento moment hodně ovlivnil zbytek první půle. Domácí byli na koni, tlačili svého soupeře a ten kupil jednu chybu za druhou. Na další branku čekali diváci do 20. minuty, kdy využil pochybení hostujícího týmu Štěpán Bilíček a bylo to už o dvě branky. Dlouhoveští se nemohli dostat do zápasu a za celý první poločas branku soupeře prakticky neohrozili. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Domácí potvrdili svou dominanci

Obraz hry se ve druhé půli vůbec nezměnil. Klatovy i nadále dominovaly na míči a soupeři ho prakticky nepůjčily. Ve 47. minutě navíc využil další chyby hostí Jindřich Sojka a zvyšoval již na 3:0. Hráči Dlouhé Vsi působili odevzdaně, na svého dnešního soupeře prostě neměli. Klatovy byly navíc posilněné o několik hráčů ze svého A týmu, takže kvalita byla jasně na jejich straně. V 61. minutě se opět měnilo skóre a byli to opět domácí, kdo se mohl radovat. O čtvrtou branku Klatov se postaral David Dolanský a o vítězi tak bylo definitivně rozhodnuto. V 72. minutě měli domácí výhodu pokutového kopu, který bez větších problémů proměnil Petr Kotrba a upravil skóre na konečných 5:0. Jedinou kaňkou na přesvědčivém vítězství Klatov tak může být pouze fakt, že pro Martina Skalu byl tento zápas na dlouho dobu posledním, jelikož musí tuto sezonu přerušit z důvodu studijních povinností v cizině. Pro Klatovy to jistě bude velká ztráta do nadcházejících zápasů.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Jiří Jánský: Zápas byl ovlivněný naší rychlou brankou, kterou jsme soupeře dokonale zaskočili. Další tři branky jsme si ani nevypracovali, soupeř nám je prostě daroval svými chybami. Výsledek mohl být i výraznější.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Soupeři jsme všechny branky prakticky darovali. Výsledek je sice jednoznačný, za to si ale můžeme sami. Není to konec světa, musíme se oklepat a připravit na další utkání.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] (46. J. Sojka [-] ) - Š. Bilíček [-] (60. J. Pitel [-] ) , D. Dolanský [-] , L. Urs [-] , T. Rendl [-] (75. J. Kozák [-] ) , P. Kotrba [-] , M. Skala [-] , P. Zahálka [-] , J. Lysek [-] (15. F. Bláha [-] ) , Z. Cibulka [-] (46. V. Sklenář [-] ) , L. Homolka [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , F. Matějka [-] (80. R. Hanzl [-] ) , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , P. Sperl [-] (61. P. Švajka [-] ) , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 31. T. Rendl , 40. F. Bláha - 21. V. Hrach , 21. P. Pechek , 36. J. Mirvald , 70. J. Kodýdek .
Hráči zápasu: D. Dolanský , M. Skala , Z. Cibulka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VALEŠ Bohumír (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.