2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí dokázalo hned na úvod sezony zaskočit favorita


Branky


59. J. Šefl , 78. J. Šefl
0

První kolo mělo na programu i souboj mezi Spáleným Poříčím a Hrádkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Svatobor Hrádek prožil minulý rok snový ročník, když tedy pomineme neúspěch v baráži o postup. Hosté chtěli dobře vstoupit i do nové sezony, proti bylo ale nevyzpytatelné Spálené Poříčí.

Utkání bylo od úvodního hvizdu poměrně vyrovnané, na obou týmech byla vidět menší nerozehranost a počáteční nervozita. Postupem času se ale začala projevovat kvalita hostujícího celku, který převzal iniciativu a zatlačil svého soupeře. Hráči Spáleného Poříčí jako kdyby přestali hrát a pouze přihlíželi útočné aktivitě soupeře. Hrádek si vypracoval několik zajímavých příležitostí, žádnou z nich ale nedokázal využít, v domácí brance byl na dnešní zápas skvěle připravený Martin Prantner. V prvním poločase tedy diváci branku neviděli, hrálo se ale v poměrně slušném tempu. 

Šefl zařídil svému týmu tři body

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté mnohem lépe a vyrovnali hru. Chvílemi se jim i dařilo zatlačit svého soupeře na obrannou polovinu a začali si vytvářet šance. Skóre se měnilo v 59. minutě, když se dostal míč po autovém vhazování až za obranu Hrádku, kde číhal Jiří Šefl a svůj nájezd na brankáře proměnil. O pět minut později ale přišla velká rána pro domácí tým, když byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán a pilíř obrany Filip Brudna. Spálené Poříčí se ale dokázalo semknout a i v deseti dokázali domácí hráči svému soupeři konkurovat. V 78. minutě se navíc krásnou individuální akcí blýskl Jiří Šefl, když obešel dva protihráče a střelou o tyč zvýšil na 2:0. Hrádečtí mohli hned vzápětí odpovědět, skvělým zákrokem se ale blýskl Martin Prantner. Spálené Poříčí tedy nakonec zvládlo utkání s Hrádkem i v početní nevýhodě. V 89. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen hostující Jiří Brabec, na vítězství domácích v poměru 2:1 to ale už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Věděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř. Začátek zápasu byl vyrovnaný, poté jsme se ale zbytečně nechali rozhodit a soupeř měl navrch. Ve druhé půli jsme navíc dostali červenou kartu, a tak jsme museli dohrát v početní nevýhodě. Paradoxně nám to ale pomohlo, tým se semknul a dokázali jsme urvat tři body.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - V. Homolka [-] (33. J. Novák [-] ) , P. Roj [-] , D. Šlajs [-] (69. J. Tupý [-] ) , P. Byron [-] , J. Šefl [-] , F. Brudna [-] , J. Karas [-] , K. Kalista [-] , P. Karlík [-] (80. T. Tofl [-] ) , V. Novotný [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Jech [-] , V. Skála [-] (68. R. Holeček [-] ) , J. Rada [-] , M. Brabec [-] - L. Šoural [-] , A. Štěpán [-] (78. M. Drahoš [-] ) , M. Kolář [-] , T. Matějka [-] - T. Harant [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 16. V. Homolka , 22. J. Karas , 35. F. Brudna , 64. V. Novotný , 85. J. Novák , 89. M. Prantner - 42. V. Jech , 75. J. Brabec , 85. J. Rada . ČK: 64. F. Brudna - 89. J. Brabec .
Hráči zápasu: M. Prantner , J. Šefl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICEK Lukáš - ŠAUFLOVÁ Jana, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.