2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto většinu zápasu jen dotahovalo, ale na konec bere tři body


Branky


0

Pačejov doma znovu prohrál, ale nyní byl bodům velice blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Do vedení šel Pačejov ve 28.minutě, kdy po centru Jardy Kubaně dostal míč za brankovou čáru v pozici „vleže“ „vsedě“ Vašek Klásek. Bohužel z vedení se domácí dlouho neradovali. Ve 31.minutě po nepovedeném odkopu domácích míč napálil Zdeněk Hackr z 30 metrů. Míč letěl a všichni se mohli jen dívat, jelikož se odrazil od břevna a nechytatelně zaplul do branky.  Zápas samotný dál pokračoval velice vyrovnaně.

Druhý poločas

 

Úvod druhého poločasu vyšel skvěle domácím. Po skrumáži se k odraženému míči dostal Klásek a umístěnou střelou poslal Pačejov podruhé do vedení. To mohl vzápětí pojistit Michal Štětina, ale z úhlu neprostřelil mýtského gólmana. Ani z druhého vedení se domácí dlouho neradovali. V 52.minutě po dalším zaváhání v obraně, Mýto podruhé vyrovnalo.Po rychlé akci se neomylně trefil Michla Veverka.. Vzápětí mohl dovršit hattrick Vašek Klásek, ale mířil těsně vedle. V 71.minutě hosté rychle rozehráli nakrátko rohový kop a Petr Štych nádhernou střelou z úhlu doslova vymetl pavučinky v šibenici Kozlíkovy branky. Vzápětí mohl vyrovnat Patrik Žák, ale jeho šanci vyrazil Špicl na roh. Nutno podotknout že brankář hostů sám zlikvidoval dvě obrovské šance za stavu 2:1 a 2:2. Konečný výsledek 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Další porážka z kategorie smolných. V zápase s favorizovaným Mýtem byli domácí po většinu zápasu lepším týmem, dvakrát vedli, ale nakonec nemají ani bod.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Byl to velice vyrovnaný zápas, ale k nám se přiklonilo trošku více toho štěstíčka.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] (59. P. Hosnedl [-] ) , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (88. K. Hlavička [-] ) , P. Štych [-] , O. Kříž [-] , M. Brož [-] , M. Veverka [-] , P. Bejček [-] , M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] , Z. Buchar [-] , Z. Hackr [-]

ŽK: 44. J. Hlůžek - 40. Z. Buchar , 60. J. Hereit . ČK: 84. Z. Hackr .
Hráči zápasu: V. Klásek - M. Světlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - DOKSANSKÝ Tomáš, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.