2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov nestačil na Horažďovice


Branky


14. T. Jůda , 41. J. Nauš
0

Zápas plný šncí sledovali oba trenéři jen zkrze prsty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Hosté byli od začátku velmi nebezpeční z rychlých protiútoků. Již v 6. minutě vynikl horažďovický brankář M. Boř, který zlikvidoval nebezpečnou střelu útočníka Touškova Adama Mezery. Na druhé straně z protiútoku technickou střelou těsně minul branku Touškova M. Šafanda. Již zmiňovaný Mezera měl další dvě velké šance, jenomže dopadly podobně jako ta první.Ve 14. minutě se měnilo poprvé skóre, když M. Forman ideálně našel před brankou hostů T. Jůdu a ten se nemýlil – 1:0. Nutno podotknout, že akci předcházela velká chyba hostujícího stopera, který si stoupnul na balón. Následovaly další slibné akce domácích hráčů – nejprve J. Boček ve slibné pozici hlavičkoval nad branku, J. Janouškovec poslal nádherným pasem J. Nauše do samostatného nájezdu, ten ale brankáře Šilhánka nedokázal prostřelit, což zopakoval i ve 27. minutě. Pak zahrozili dvakrát hosté, ale I. Mamotov a L. Hodek skvěle chytajícího M. Boře nedokázali překonat. Střeleckou smůlu nakonec prolomil J. Nauš ve 42. minutě, když po skvělé přihrávce M. Šaška unikl z půlky a prostřelil brankáře L. Šilhánka – 2:0. 

Druhý poločas

 

Ve druhém poločase došlo ke zranění hlavního rozhodčího Z. Kašpara, jeho roli převzal pomezní V. Duda, na lajně pak vypomohl rozhodčí z „lidu“ Z. Bartheldy. V 66. minutě obdržel druhou žlutou kartu M. Šafanda a musel předčasně pod sprchy. Hosté ještě více ožili, ale skvělý M. Boř i za přispění soupeřem nastřelených tyčí branku neobdržel. V závěru skvělou střelu z 25 metrů vypálil na brankáře L.Šilhánka horažďovický M. Šašek, střela však těsně minula branku. Mnoho dalších šancí Touškova i Horažďovic dopadlo podobně, tudíž konečný stav byl 2:0.  



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš: Zápas byl divácky velice atraktivní. V deseti se nám na konec podařilo výsledek ubránit.

TJ Sokol Město Touškov
Jaroslav Urbánek: Když nedáme gól, nemůžeme zvítězit. Obrany nepracovaly vůbec dobře a v mnoha případech to musel hasit brankář.



Sestavy


FK Horažďovice
M. Boř [-] - J. Boček [-] (62. T. Hnídek [-] ) , J. Nauš [-] (62. L. Zdichynec [-] ) , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , M. Forman [-] , J. Forman [-] , M. Šašek [-] , M. Šafanda [-] , T. Greger [-] (46. A. Vachuška [-] ) , J. Janouškovec [-]

TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - - P. Foltýn [-] (67. V. Nosek [-] ) , O. Karbusický [-] - J. Kalaš [-] - L. Hodek [-] , I. Momotov [-] (46. J. Hauer [-] ) , A. Mezera [-] , M. Bouzek [-] , R. Voith [-] , A. Šimice [-] (46. J. Anděl [-] ) , T. Michalides [-]

ŽK: 39. T. Jůda , 54. M. Šafanda , 80. M. Forman - 78. R. Voith . ČK: 66. M. Šafanda .
Hráči zápasu: M. Boř - O. Karbusický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - DUDA Václav, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.