Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 15:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko si smlslo na rokycanské rezervě


0

Rokycanské béčko se z omlazení stále nemůže oklepat, výsledkem 1:5 podlehlo i Nýrsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový hattrick

Hned v úvodu utkání se pro hosty naskytla možnost rohového kopu. Na centr Iva Györgyho si naběhl kapitán Lužný, jehož střelu gólman Špiroch vyrazil k volnému Petru Výtiskovi, který si otevřel svůj gólový účet již v osmé minutě utkání. Odpovědět mohl o pět minut později Škarda, jehož ránu Moravec vyrazil. Akce pokračovala a na druhé straně se po přiťuknutí Lužného dostal k samostatnému nájezdu Výtisk, jenž chladnokrevně proměnil. 

V 18. minutě zakombinovali na soupeřově polovině hostující Kotlan s Bastlem, jejichž akci zakončil nekompromisně znovu Petr Výtisk, který tak během pouhých deseti minut stihl zkompletovat hattrick. Navýšit skóre mohl do poločasu ještě Kotlan, na jehož hlavičku si ale Špiroch počkal.

Kosmetické úpravy

Pět minut po výkopu, který znamenal začátek druhé půle, vyslal do úniku Tomáš György opět Petra Výtiska, který si z utkání 12. kola krajského přeboru udělal svou vlastní exhibici a přidal čtvrtou branku. Svou velkou šanci poté zahodili i osmělení domácí, když Patrik Pfeifer jen těsně netrefil míč, který mohl uklízet do poloprázdné branky.

Své branky se ale rokycanští dočkali. V 80. minutě rozehrál přímý kop kapitán Tobrman na volného Šafáře, který hlavou snížil na 1:4. 

Pátou branku měl poté na kopačce Petr Výtisk, ale tentokrát byl Špiroch úspěšnější. Na střelu Kalivody ale nestačil už ani on a skóre se přehouplo na 1:5.

V posledních minutách utkání si na hostující straně zachytal mladíček Toul, ročník narození 2000, který si tak odbyl svou premiéru - a nutno říct, že úspěšnou!



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner, vedoucí hostů: "Vítězství hráčů Okuly bylo zasloužené, hlavně v prvním poločase jeho hráči předváděli výborný výkon a zvláštní pochvalu si zaslouží Petr Výtisk, který konečně začal proměňovat své brankové šance."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Špiroch [-] - L. Kouřil [-] , T. Cibula [-] , J. Šafár [-] , J. Lev [-] , J. Řapek [-] , F. Škarda [-] (29. P. Pfeifer [-] ) , V. Tobrman [-] , T. Kroc [-] (56. O. Havlíček [-] ) , M. Trnka [-] , J. Sefzig [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] (86. M. Toul [-] ) - T. Valenta [-] (60. M. Trefanec [-] ) , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] , K. Kalivoda ml. [-] , I. György [-] , T. György [-] (76. V. Eliáš [-] ) , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , D. Kotlan [-] , M. Brož [-]

ŽK: 43. T. Kroc , 59. J. Šafár , 60. J. Lev - 61. M. Brož , 62. P. Výtisk , 75. I. György .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý Tomáš - ŽÁK Ondřej, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.