0:2
(0:1)
44. J. Voráč (p.)
88. J. Cole
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuriózní penalta rozhodla v Plzni


Branky


44. J. Voráč (p.) , 88. J. Cole
0

Rapid se bodově opět nechytil, Luby si odvezly tři body. Domácí selhali v koncovce, naopak hosté přidali branku v každém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta z jiného sportu

Plzeňský Rapid naposledy bral tři body ve druhém kole, a ve zdejších šatnách se tak drží gólový půst - pokud hráči vydrží celý zbytek jara nebodovat, tak budou mít smolíka při boji o udržení v soutěži. Ba ne, Smolík přijel již v rámci desátého kola a přivezl s sebou šestnáct nabuzených chlapů, kteří se chtěli poprat o tři body, které ztratili minulý týden proti našláplému Petřínu.

Domácím se vůbec nedařilo. Balón na plzeňských kopačkách dlouho nevydržel a Luby postupem času začaly na hřišti dominovat. Z herní převahy samozřejmě pramenily i šance, ale v té největší se nedokázal ideálně prosadit Milan Hora. Rapid se dostal do jedné pološance, kdy po rohu hlavičkoval Jan Harmady pouze doprostřed branky. 

Zlomový moment utkání přišel ve 43. minutě, kdy byli diváci svědkem tak vtipného momentu, že se smáli i někteří z domácích příznivců. Aleš Čížek poslal balón z volného přímého kopu do vápna domácích, kde se do vzduchu vyšrouboval Jan Buček a volejbalovým smečem odpálil míč. To neušlo zraku sudího Křena a pokutový kop proměnil Jan Voráč.

Platonická snaha o vyrovnání

Rapid přecijen začal ve druhém poločase hrát jiný fotbal a Luby se musely začít otáčet. Domácí především hrozili z rohových kopů, při kterých těžili z nacvičených signálů a hostující hráči občas nestačili precizně obsazovat své spoluhráče. V největší šanci druhé půle ale střídající Filipčík pálil pouze do míst, kde se pohyboval gólman Kalaš. Postupem času začalo být jasné, že domácím prostě nebyl tento zápas souzen.

V závěru utkání se do úprku dostala dvojice Voráč - Cole a první jmenovaný předložil tomu druhému míč před prázdnou branku, Jerome Cole poděkoval a uklidil míč do sítě Rapidu, který svou sérii bez výhry zlomit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "V prvním poločase jsme podali katastrofální výkon, byli jsme nepřesní, soupeř byl ve všem lepší a vše vyvrcholila nesmyslnou penaltou, kdy si náš hráč asi myslel, že je na volejbale. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale když si vypracujeme minimum šancí, které ještě ke všemu neproměníme, tak to skončí tak, jak to skončilo."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Dnešní zápas byl celkově průměrný z obou stran. Moc šancí nebylo, hrálo se především ve středu hřiště. Soupeř hrozil hlavně ze standardek. My jsme se dostali do vedení po penaltě, kdy rapidský hráč zahrál hodně nepochopitelně rukou. Ve druhém poločase začal soupeř tlačit, ale vše jsme pohlídali."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - P. Nový [-] , F. Polášek [-] , T. Davídek [-] , J. Harmady [-] , J. Šindelář [-] , R. Klekner [-] (79. M. Šimandl [-] ) , M. Morávek [-] (46. L. Pavlíček [-] ) , D. Tarhaj [-] (77. P. Filipčík [-] ) , J. Buček [-] , M. Čupalka [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , V. Turner [-] (33. M. Pivoňka [-] ) , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] , V. Koželuh [-] , J. Cole [-] (88. M. Pivoňka [-] ) , A. Čížek [-] , P. Čipera [-] - M. Hora [-] (74. D. Raišl [-] ) -

ŽK: 24. M. Morávek , 43. J. Buček , 78. F. Polášek , 90. J. Šindelář - 51. J. Voráč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIMEK František, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.