3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkov plichtil s Budišovem B. O remíze rozhodla hrubá chyba.


Branky


16. D. Stančík , 53. O. Chreno , 86. J. Kudla - 58. V. Hudeček (p.) , 73. L. Čonka , 77. P. Stambulidis
0

Spoustu promarněných šancí a nerozhodný výsledek přinesl mač v Radkově.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkov přivítal na svém nekvalitním pažitu celek budišovského béčka. První půle nabídla divákům velkou přestřelku ze strany hostí, bohužel většinou vedle branky, případně byly zpracovány brankářem domácích Pretschem. Dvě velké gólové šance měl na kopačkách Miroslav Týn, kterému se podařilo proniknout do šestnáctky a vystřelit, v obou případech vedle.

 

Stejným způsobem se „dařilo“ Lukáši Čonkovi, ten však měl příležitostí mnohem více. Spoustu střel nad branku vysílal z dálky Vojtěch Hudeček. První, kdo bezbrankový výsledek prolomil, byl domácí forvard David Stančík. Přestože byl domácí celek aktivnější a hosté zase více kombinovali, nepadla v první půli žádná další branka.

 

Po změně stran zvýšil na 2:0 v 53. minutě domácí Ondřej Chreno. Budišovští zaťali pěsti a začali dřít. V 58. minutě se dostal do gólové šance host Vojtěch Hudeček. Proměnit svou šanci mu však nedovoleně utnul domácí obránce a rozhodčí nařídil penaltu, kterou faulovaný záložník bez problémů proměnil. V 78. minutě vyslala budišovská záloha míč mezi domácí obránce. K němu se prodral útočník hostů Lukáš Čonka a vypálil podél gólmana do brány.

 

O čtyři minuty později překvapil domácí obranu, a především brankáře, dobře mířenou střelou z úhlu šestnáctky Patrik Stambulidis, který svůj tým poslal do vedení. Radost hostů ovšem v 86. minutě překazil radkovský střelec Jiří Kudla, když svou trefou za záda vítěze Hráče kola, gólmana Jana Mikuly, srovnal na 3:3.

 

 

Protože už žádná další branka nepadla, oba týmy se rozešly z jednobodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
David Chudík: Vyhrávali jsme 70% soubojů jak na zemi, tak ve vzduchu. Tlak jsem měli od 1 min do konce poločasu, kdy jsme měli mnoho šancí které, ale vychytal brankář hostů. Budišov hrál na brejky a během poločasu měl max 5 šancí, ale vše mířilo hodně nad. Ten první poločas "10:0" spíše pro nás... neodpískána 1 penalta v 20. minutě hrál rukou hráč hostů v 16ce, kdy rozhodčí byl od incidentu 2 metry, ale neodpískal 11ku. Poté jsme stále víc a víc tlačili, vytvářeli si šance a kombinovali a nakonec dali první gól. Ve druhém poločase jsme neproměnili 3 tutové šance (Chreno hlavou minul jen o pár centimetrů). Vyrovnávací gól se nedá říct chyba v obraně. Gól byl z rohového kopu, centr na druhou tyč, kde Hefka vracel na první na volného Kudlu, který zakončoval hlavou.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn: Celý první poločas se nesl v režii našich neproměněných šancí, mohli jsme vstřelit deset gólů, jenže všechno letělo vedle brány. Ve druhém poločase jsme začali šlapat. Soupeř nás hodně tlačil. O to víc nás těšilo výsledné otočení zápasu. Jenže na jeho konci udělala naše obrana hrubou chybu a dostali jsme vyrovnávací gól. Moc mě to mrzí, protože jsme do Radkova přijeli vyhrát. Jsme hodně mladý tým, pořád se konsolidujeme a zkoušíme posty, zkrátka musíme ještě dozrát. Vím, že za to kluci z Radkova nemůžou, ale musím to říct. Fotbal se na jejich trávníku nedal hrát, je tam spousta děr, hřiště je křivé a hrbolaté. Většinou rozhodovaly souboje. Na druhou stranu oceňuji krásné zázemí, nové kabiny. Na zápas přišla spousta diváků, kteří hezky a slušně povzbuzovali a vytvořili pěknou atmosféru. Chválím našeho záložníka Vojtu Hudečka. Celý zápas pomáhal obraně, tahal míče do útoku, řídil hru. Jednoznačně je motorem týmu, má velmi dobrou fotbalovou kvalitu a je vzorem pro mladé hráče.



Sestavy


TJ SPS Radkov
T. Pretsch [-] - D. Fišer [-] (46. O. Chreno [-] ) , D. Lupa [-] , P. Mader [-] , Z. Hrubý [-] - J. Jirout [-] , P. Prda [-] (54. J. Kudla [-] ) , R. Machač [-] , T. Masnica [-] (66. M. Hefka [-] ) - D. Stančík [-] - M. Bek [-] (81. J. Chudík [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - M. Gábor [-] , Z. Ondrušík [-] , E. Machala [-] - F. Honeš [-] , D. Siažík [-] , R. Olbrecht [-] , V. Hudeček [-] - M. Týn [-] (79. P. Vaněrka [-] ) , P. Stambulidis [-] (86. J. Krause [-] ) , L. Čonka [-]

ŽK: 40. J. Jirout , 79. R. Machač - 90. L. Čonka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PRDA Václav (N), BRODSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.