2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když jsme se konečně rozjeli a zdvojnásobili náš celkový bodový zisk, tak je konec podzimu, jaká škoda, říká s ironickým úsměvem na tváři hostující hráč Václav Loucký


Branky


1

Nová Ves - Brloh B přijela do Přídolí jako jasný outsider. Podle papírových předpokladů také po poločase prohrávala, ale ve druhé půli se vše změnilo...Více čtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácí přežili, poté dvakrát sami udeřili

Od začátku utkání byl míč, trochu překvapivě, více v držení hostujícího celku. Nebylo to sice jako od španělského velkoklubu Barcelony, ale několik příležitostí z držení míče přeci jen pramenilo. 

 

První příležitost měl Březina, který využil skrumáže po rohovém kopu a dostal se k hlavičce. Když už míč padal do sítě, tak ho domácí kapitán Josef Písko vykopl z brankové čáry do bezpečí. Další příležitost měl Salzer, který však ve snaze přehodit vyběhnuvšího brankáře Pavlise minul bránu. 

 

Od patnácté minuty začali hrát naopak více domácí, kteří si vytvořili několik šancí a byli častěji na míči. Z jedné šance vyústil rohový kop, po kterém následovala střela z úhlu, kterou se brankář Švarc snažil chytit a utěsnit tělem, jenomže na neštěstí pro něj, mu míč vypadl a Ruslan Radykhovskyy stál ve správnou chvíli na správném místě a míč dorazil za bezmocného gólmana hostí, 1-0!

 

Ve dvacáté minnutě se domácí diváci opět radovali! Po faulu před vápnem se exekuce přímého kopu ujal Jan Písko a krásnou střelou poslal míč do levé šibenice, 2-0!

 

Do poločasové přestávky se podařilo ještě jednomu z domácích hráčů orazítkovat tyč a do kabin se šlo za stavu 2-0 pro Přídolí.

Přídolí přestalo hrát a hosté dvěma brankami vyrovnali

"Po poločase jsme přišli na hřiště jako nový tým. Konečně byla vidět chuť s vývojem něco udělat a nakonec se to vyplatilo," říká hostující hráč Václav Loucký. A právě Václav Loucký byl tím, kdo stál za snížením! V 59. minutě Šusta s Louckým pěkně zakombinovali a druhý jmenovaný střelou z otočky z hranice vápna překvapil brankáře Pavlise a snížil na 1-2 z pohledu hostujícího celku.

 

Vyrovnání přišlo jedenáct minut před koncem. Rozhodčí zapískal faul na Baiera před vápnem domácích, k míči se postavil Rudolf Klein a po obstřelení zdi rozvlnil síť, 2-2!

 

Po vyrovnání se hra přiostřila a začalo se objevovat plno soubojů, které častokrát byli za hranicí pravidel. Domácí však chtěli utkání zvrátit na svou stranu, ale několikrát jim v tom zabránil hostující brankář Švarc. Vyostřená hra vzbuzovala v účastnících zápasu velké emoce. Například domácí pomezní vyběhl na hostujícího hráče. Situaci se však rozhodčímu Petrouškovi povedla, i s přispěním několika hráčů, uklidnit a oba týmy si rozdělily body.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si dvě tutové šance, ale po nich jsme úplně přestali hrát a dostali dva laciné góly. Po poločase jsme přišli na hřiště jako nový tým, konečně byla vidět chuť s vývojem něco udělat a nakonec se to vyplatilo. Utkání se na konci bohužel trochu přiostřilo, ale myslím si, že remíza je spravedlivá. Když jsme se konečně rozjeli a zdvojnásobili náš celkový bodový zisk, tak je konec podzimu, jaká škoda...(ironický smích)



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
D. Pavlis [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] - M. Šebesta [-] , J. Zadák [-] , J. Štěpánek [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Dvořák [-] -

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Šusta [-] , J. Anderle [-] , R. Klein [-] , R. Postl [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Salzer [-] , F. Bauer [-] - V. Loucký [-] , J. Bárta [-] -

ŽK: 9. D. Dvořák , 13. M. Brož , 31. J. Písko , 78. R. Radykhovskyy - 71. T. Březina , 73. J. Šusta .
Hráči zápasu: J. Písko - R. Klein .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - MITTASCH Pavel (N), ANDERLE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 06:50
Přídolí je na domácím hřišti důstojným soupeřem i pro týmy ze špičky tabulky. Je to dáno kvalitou a rozměrama hřiště. Nová Ves, která je na chvostu nepřijede do Přídolí s pendlama a Přídolští tak budou brát všechny 3 body.